Zorgverzekeraar AnderZorg

Jong *

Maximaal € 100 voor geneesmiddelen en inentingen samen per kalenderjaar voor: bof, (buik)tyfus, difterie, früh sommer meningo encephalitis, gele koorts, hepatitis A en B, japanse encephalitis, kinkhoest, malaria, mazelen, meningitis A en C, polio, pneumococcen, rabiës, rode hond, tetanus en tuberculose. Er is geen vergoeding voor inentingen in verband met beroep of opleiding. Op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering www.lcr.nl vind je alles over het voorkomen van ziekten op reis. Plus de adressen waar jij je inentingen kunt halen.**De aanvullende verzekeringen Anderzorg Jong kun je niet meer afsluiten. Als je een van deze verzekeringen al eerder hebt afgesloten, geldt onderstaande vergoeding**

Extra

Geen vergoeding

Budget

Geen vergoeding

Bekijk de vergoedingen 2021 op de website van AnderZorg

Aan bovenstaande informatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Thuisvaccinatie.nl kan echter niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de informatie.

Afspraak maken

Terug naar overzicht

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies