Beoordelingen

Wat vinden andere klanten van Thuisvaccinatie?
Lees hieronder de reacties die we via Klantenvertellen binnen hebben gekregen. 

P.W. uit Huizen

woensdag 13 december 2017

10,0
Goede info en aanmelding online.
Prima uitleg, snel to the point
prettige medewerker
goede uitleg en prettige wijze van injectie geven
Duidelijke uitleg en bevestiging electronisch.
directe afwikkeling met verzekeringsmaatschappij

Corine uit Driehuis

woensdag 13 december 2017

9,0
Supergoed geregeld allemaal, erg handig en niet duurder dan de GGD (hoewel ik de def. factuur nog niet gezien heb, die is direct ingediend bij mijn zorgverzekeraar). Handig in gebruik, aardige & kundige arts, prima service, voor herhaling vatbaar!

Sharon uit Groningen

woensdag 13 december 2017

10,0
Super aardige mevrouw!

Jade uit Leiderdorp

woensdag 13 december 2017

9,0
Prettige ervaring, arts was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg.

Marc uit Maasland

woensdag 13 december 2017

10,0
Uitermate vriendelijke arts. Goede uitleg en erg prettig contact. Heel fijn dat ze aan huis komen, super service!

Victor uit Utrecht

woensdag 13 december 2017

7,0
In principe goed allemaal, maar de arts heeft zich niet gelegitimeerd en vond onze paspoorten zien ook niet nodig. Terwijl de website wat anders zegt hierover.

R uit Groesbeek

woensdag 13 december 2017

9,0
Snel en vakkundig geholpen. Ideaal dat het ook buiten de werktijden beschikbaar zijn. Het enige wat onduidelijkheid gaf was de informatie betreft de vervolgvaccinaties. Is goed opgelost

Ilse uit Barneveld

woensdag 13 december 2017

8,0
Nu tweemaal via deze organisatie vaccinaties gehaald. Ontzettend fijn! Gewoon zelf in te plannen na mijn werkdag. Erg prettig geholpen steeds.

Jan en Dorien uit GENDT

woensdag 13 december 2017

10,0
Bijzonder aardige arts, rustig en een luisterend oor

Jack uit Nijmegen

woensdag 13 december 2017

8,0
De arts was vriendelijk, geduldig en to the point.
Meer beoordelingen laden

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.