Beoordelingen

Wat vinden andere klanten van Thuisvaccinatie?
Lees hieronder de reacties die we via Klantenvertellen binnen hebben gekregen. 

Miriam uit Haarlem

woensdag 18 oktober 2017

9,0
Wat een luxe zo thuis gevaccineerd te worden. Heel prettig, goede informatie en meneer nam de tijd.
Aanrader! Ben zelf reisagent dus zal jullie zeker aanraden voor mijn klanten.

Jessica uit Amsterdam

woensdag 18 oktober 2017

8,0
Goede artsen, alles prima uitgelegd en vragen wisten ze goed te beantwoorden

Cor uit Helmond

woensdag 18 oktober 2017

9,0
Het geheel is prima verlopen. Enige punt van verbetering zou kunnen zijn dat de afspraak voor het thuisbezoek wat beter wordt gedefinieerd; nu moesten wij gedurende drie uren thuis afwachten.

Marco uit Groningen

woensdag 18 oktober 2017

10,0
Top ervaring, ik had en foutje gemaakt bij de reservering maar werd binnen enkele tellen prima opgelost. Ook hebben ze alles geregeld omtrent de verzekering.

De vaccinatie was ook top. Een aardige vrouw kwam langs en legde alles zeer duidelijk uit, ook gaf ze reisadvies wat betreft het land van bestemming. Al met al veel waar voor je geld.

Anoniem

woensdag 18 oktober 2017

8,0

M. uit xxxxxxx

woensdag 18 oktober 2017

8,0
Goed geregeld en prettige bejegening. er was een 9 te verdienen geweest door tevoren te melden dat er levenslange immuniteit mogelijk was geweest in dit geval door dtp erbij te nemen.Nu leidde dat tot vaag gevoel van spijt.

Moniek uit Amsterdam

dinsdag 17 oktober 2017

10,0

Sandra uit Purmerend

dinsdag 17 oktober 2017

9,0
heel makkelijk. hoef zelf niet uit te zoeken wat ik nodig heb. krijg tips. en op mijn enige dag doordeweeks die ik vrij heb kan ik gewoon door gaan met mijn dingen. wachten doe ik thuis. ideaal.

Yvonne uit Loosdrecht

dinsdag 17 oktober 2017

8,0
De communicatie vooraf was wat stroefjes maar de inentingen thuis was super. Goed op tijd, vriendelijke mijnheer en duidelijke uitleg. En dat op de door ons gewenste tijd. Ook de mail daarna om direct de vervolgafspraak te maken is super.

Gijs uit Steenbergen

dinsdag 17 oktober 2017

8,0
Het zou prettiger zijn op de dag van de afspraak een iets nauwkeuriger tijd aan te geven.
Meer beoordelingen laden

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.