Partners

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Partners van Thuisvaccinatie

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse partners waar Thuisvaccinatie mee samenwerkt.

 

Zorgverzekering vergelijken
Zorgverzekeringen vergelijken en besparen op uw zorgpremie? De zorgvergelijker op Zorgverzekering-vergelijken.net helpt u hierbij. Door slim te bepalen hoe hoog uw eigen risico mag worden en welke aanvullende pakketten u neemt kan op jaarbasis flink worden bespaard.

GWK Travelex
Bij GWK Travelex kunt u gemakkelijk online buitenlands geld bestellen. Het proces is eenvoudig: u selecteert de gewenste valuta, het bedrag in euro’s dat u wilt wisselen of vreemde valuta die u nodig heeft, de gewenste afhaal vestiging en afhaaldatum. Bestel vandaag nog uw buitenlandse valuta.

Activity International
Activity International helpt iedereen (vnl. Nederlanders en Belgen) die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. Reizen met iets extra’s, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als gewone toerist te reizen. We hebben een breed aanbod van backpackersreizen, vrijwilligerswerk, stages, wildlifeprojecten en au-pairwerk in het buitenland. Een tussenjaar, sabbatical of gewoon eens een ander soort vakantie? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Ed Looge! Reizen naar Burkina Faso
‘ED LOOGE’-reizen naar Burkina Faso is een jonge reisorganisatie die in 2010 gestart is met  individuele (op maat gemaakte) reizen en groepsreizen naar het West-Afrikaanse Burkina Faso. Het aanbod van reizen is inmiddels verder uitgebouwd met reizen naar Mali, Benin, Ghana en Togo.

Zogetest.nl
Op zogetest.nl vindt u alles op het gebied van medische thuistests. U bestelt deze tests veilig online en ontvangt de tests de volgende dag direct op uw adres omdat Zogetest.nl alles uit voorraard levert. Uiteraard staat discretie voorop. Alle tests van Zogetest.nl zijn nauwkeurig en betrouwbaar.

Goedkoopste Reisverzekering.org
Als je op vakantie gaat, kan er altijd iets onvoorziens gebeuren. Of dit nu fysiek ongemak is of dat eigendommen gestolen worden, met een reisverzekering ben je goed gedekt. Denk daarbij wel aan dekkingen in verschillende regio’s in de wereld. Goedkoopste-reisverzekering.org vergelijkt de reisverzekeringen van de verzekeraars, zodat u nooit teveel betaalt.

Overstappenzorgverzekering.nl
Deze website richt zich op zorgverzekeringen waar je in bijzondere situaties het hele jaar door naar kunt overstappen. Een eerlijk vergelijk biedt voor de klant het beste advies. Dat is het credo van Overstappen Zorgverzekering.

Jongerenverzekering.nl
Speciaal gericht op jongeren en studenten om zorgverzekeringen te vergelijken.

Jongeren hebben andere behoeftes. Daar houdt deze website rekening mee.

Goedkoopste-zorgverzekering.net
De goedkoopste zorgverzekering is afhankelijk van het pakket: basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen. Daarnaast hanteren zorgverzekeraars ook nog verschillende prijzen. Deze website berekent ieder jaar dat zorgverzekeraars hun prijzen aanpassen precies welke zorgverzekering het goedkoopste is, inclusief wensen voor bijvoorbeeld tandheelkunde of fysiotherapie.

333TRAVEL
333TRAVEL is al ruim 14 jaar de individuele verre reizen specialist naar Azië, Amerika, Australië & Nieuw Zeeland. Wij verzorgen reizen op maat, individuele rondreizen, strandvakanties, stedentrips, Fly drives en campervakanties naar verre bestemmingen.

AmiGO Reizen
Wij zijn een frisse, enthousiaste en dynamische reisorganisatie voor christenen die met elkaar op vakantie willen. Je komt uit verschillende kerken en gemeenten en dat maakt een groepsreis dubbel boeiend. En natuurlijk is het erg gezellig en heb je veel lol, maar vaak gaan de gesprekken werkelijk ergens over.

Amicitia Reizen
Amicitia Reizen is een christelijke reisorganisatie met een duidelijke profiel. We wijzen u graag de weg in een wereld van verschil. Vakantie is een tijd van ontspannen en genieten. Daar kijkt u naar uit. Amicitia betekent letterlijk vriendschap. Samen met vrienden op vakantie in eigen sfeer. Amicitia schept graag die kaders waar u zich bij thuis voelt. Daar kunt u met een gerust hart vrij voor nemen!

Friendship Cruises
Voor een bijzondere riviercruise bent u bij Friendship Cruises aan het juiste adres. Ruim 35 jaar organiseren wij de betere vaarvakanties aan boord van de mooiste hotelschepen, 4-, 5- en 6-sterren luxe. We varen over ’s werelds meest majestueuze rivieren. Jaar in jaar uit bieden wij duizenden passagiers welvarende cruises voor bijzonder aantrekkelijke prijzen.

Cruise Kompas

Met ruim 35 jaar ervaring organiseren wij de betere vaarvakanties aan boord van de mooiste hotelschepen, 3-, 4-, 5- en 6-sterren luxe. Cruise Kompas vaart met de mooiste schepen van internationale collega-rederijen en beschikt daardoor over de meest compelte vloot van Nederland. U kunt bij ons kiezen uit 20 schepen en 14 rivieren. Daardoor zit u met Cruise Kompas als het ware in de ‘kopgroep’ en kunnen wij u de mooiste, nieuwste en meest comfortabele schepen aanbieden.

OnsKenia
OnsKenia richt zich op individuele safari rondreizen voor kleine intieme- en /of grotere gezelschappen. U kunt bij ons terecht voor huwelijksreizen, familiereizen en lustrumreizen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in mindervalide- en incentive reizen.

Parkos
Op Parkos vergelijkt u parkeerplekken bij Schiphol zodat u altijd voordelig kunt parkeren. Ook kunt u deze parkeerplekken via Parkos direct reserveren.

Vergelijk zorgverzekering 2017
Via Vergelijkzorgverzekering2017.com heb je de mogelijkheid om snel de zorgverzekeringen te vergelijken. Met de zorgvergelijker kan je je eigen voorkeuren aangeven, waarop de vergelijker op zoek gaat naar een goede zorgverzekering voor jou. Daarnaast is er veel informatie te vinden over de zorgverzekeraars, de premie, het eigen risico en de zorgverzekering in het algemeen.

Reizenincolombia.nl
De Colombiaanse maatwerk specialist voor bijzondere Colombia reisbestemmingen

Djoser
Djoser organiseert al meer dan 30 jaar overal ter wereld rondreizen. Met het motto ‘de andere manier van reizen’ combineert Djoser individuele vrijheid met het gemak van een groepsreis. Deskundige en enthousiaste reisbegeleiders wijzen je op reis graag de weg. Zo geniet je optimaal van een bestemming en leer je een land echt kennen. Kies bijvoorbeeld ook voor een kindvriendelijke reis met Djoser Family, een actieve reiservaring met Djoser Wandel & Fietsreizen of een verdiepende reis met een thema.

Onze unieke werkwijze

1.
Maak eenvoudig een account aan

Je maakt een persoonlijk account aan door het invullen van jouw postcode en huisnummer, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Nadat je akkoord hebt gegeven op het verwerken van je persoonsgegevens heb je een persoonlijk account aangemaakt binnen onze beveiligde omgeving.

2.
Vul je reisgegevens in

Vul je reisbestemming(-en) in. Wij vragen hier ook naar de reden van jouw reis, waar je verblijft en wat je gaat doen tijdens je reis. Deze gegevens zijn van invloed op het advies wat je ontvangt van onze arts.

3.
Vul je persoonsgegevens in

In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens in. Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht jouw burgerservicenummer (BSN) te registreren, meer informatie vind je hier.

In deze stap kun je ook jouw gezinsleden of andere personen toevoegen aan de afspraak. Voor jouw gezinsleden* vul je zelf alle gegevens in. Nodig je andere personen uit voor de afspraak dan volstaat het invullen van het emailadres van deze personen. Deze personen worden vervolgens gevraagd om zelf een account aan te maken en hun gegevens in te vullen.

*Gezinsleden van 16 jaar en ouder ontvangen van ons een email met het verzoek akkoord te geven op de door jou ingevulde gegevens.

4.
Plan je afspraak

Selecteer een datum en tijdsblok. Wij sturen je per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op het door jou aangegeven adres. Zodra de arts jouw gegevens heeft beoordeeld ontvang je een email dat jouw (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten beschikbaar is in jouw persoonlijk account. Je logt in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord om jouw vaccinatie advies te kunnen inzien. Heb je geen vaccinaties nodig voor je reis dan wordt de afspraak door ons kosteloos geannuleerd.

5.
Vul je gezondheidsverklaring in

Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties je nodig hebt voor jouw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor je zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.

Waarom Thuisvaccinatie?

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering