Over Thuisvaccinatie.nl

Betrouwbaar, veilig en gemakkelijk. Dat zijn de drie woorden die het best bij Thuisvaccinatie.nl en onze werkwijze passen. Mooie woorden, absoluut, maar daarmee zijn we er natuurlijk nog niet. Want hoewel we inmiddels ruim 100.000 mensen aan huis hebben gevaccineerd, willen we graag dat ook u gebruik gaat maken van onze diensten. En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen! Een uitleg over waar Thuisvaccinatie.nl voor staat en hoe wij de woorden ‘betrouwbaar, veilig en gemakkelijk’ waarmaken:

Thuisvaccinatie.nl is betrouwbaar

Thuisvaccinatie.nl is onderdeel van PreMeo Thuisvaccinatie: een bedrijf dat medische onderzoeken en keuringen doet. Dat gebeurt bij zowel mensen thuis als bij bedrijven. In Nederland is PreMeo een van de grootste spelers op het gebied van medische onderzoeken op locatie. Een gegeven waar we trots op zijn! Bij Thuisvaccinatie.nl zijn ruim veertig geregistreerde artsen uit heel Nederland aangesloten. Onze artsen krijgen niet alleen te maken met de meest uiteenlopende klachten, maar ook de meest uiteenlopende mensen van alle leeftijden. Vindt uw kind vaccinaties bijvoorbeeld spannend? Dan stelt onze professional hem of haar gerust en uw kind krijgt een mooi prikdiploma na de vaccinaties. En heeft u vragen? Stel ze dan meteen. Onze artsen nemen de tijd om u zo goed mogelijk te informeren.

Thuisvaccinatie.nl is veilig

Thuisvaccinatie.nl werkt met erkende artsen die veel ervaring hebben. Hun manier van werken is tenslotte ons visitekaartje en daar stellen wij hoge eisen aan. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze professionals hun kennis blijven vergroten, bieden wij regelmatig cursussen op het gebied van reizigersadvisering aan. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Veilig is ook uw aanmelding via Thuisvaccinatie.nl. Voordat wij u advies kunnen geven over vaccinaties, dient u namelijk een gezondheidsverklaring in te vullen via onze site. Dit gebeurt in een beveiligde omgeving en natuurlijk gaan wij uiterst zorgvuldig met uw gegevens om.

Thuisvaccinatie.nl is gemakkelijk

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze professionals komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. Tijdens de daadwerkelijke afspraak krijgt u bovendien de tijd om alle gegevens nogmaals te controleren voordat u ze ondertekent voor akkoord. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed! Meer weten over de betaalwijze?

Thuisvaccinatie.nl is niet duur

Veel mensen denken dat Thuisvaccinatie duur is, maar toch zijn onze tarieven marktconform en verschillen ze niet van de kosten die andere instellingen in rekening brengen.

Hoe we dat doen? Thuisvaccinatie.nl heeft lage overheadkosten en we hebben onze processen zoveel mogelijk geautomatiseerd. Daar komt bij dat we geen uitgebreid netwerk aan vestigingen hebben, dus we hebben lage huurkosten.

Het team van Thuisvaccinatie.nl is klein en zeer klant- en resultaatgericht. Al onze artsen werken vanuit huis en de communicatie gaat zoveel mogelijk via de email en ons back-office systeem. We vergaderen bovendien zo min mogelijk en zijn vooral elke dag met onze klanten bezig. Zo betaalt u als klant een scherp tarief voor het vaccineren aan huis. Thuisvaccinatie.nl is dus zeker niet duur!

Contact Thuisvaccinatie.nl

Hoewel wij erg ons best doen om zo veel mogelijk informatie op Thuisvaccinatie.nl te geven, kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Tip:

Vertrekt u binnen een week naar uw reisbestemming? Neem dan telefonisch contact met ons op. Hoewel wij alles in het werk stellen om bij u thuis langs te komen, lukt dit niet altijd op zo’n korte termijn. We denken graag mee over een alternatief!

Afspraak maken