Onze voordelen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Onze voordelen

Vaccinaties halen tijdrovend?

U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum.  Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor Thuisvaccinatie.nl?

Vaccinatie aan huis of op het werk

We horen regelmatig om ons heen dat het halen van vaccinaties er nog wel eens bij in schiet. De reis is geboekt, verzekeringen worden afgesloten en de zonnebrandcrème wordt gekocht. Het regelen van uw reisvaccinaties is echter een onmisbaar onderdeel van de voorbereiding. U wilt toch ook gezond terugkeren?

Tijd is vaak een argument om de vaccinaties uit te stellen. De afspraak bij een GGD of ander vaccinatiecentrum komt u niet altijd goed uit, u moet er naartoe rijden…en u heeft het al druk genoeg. Daarom biedt Thuisvaccinatie.nl hét alternatief! Wij vaccineren namelijk gewoon bij u thuis of bijvoorbeeld op het werk. Geen wacht- of reistijd, de arts komt op een afgesproken tijdstip bij u op locatie. Ook handig als u met meerdere personen reist, de vaccinaties zijn in een mum van tijd geregeld.

Wij rekenen geen extra kosten voor een avond- of weekendbezoek.

Buiten kantooruren

Het voorbereiden van uw reis kost al tijd genoeg. Tijd die u niet altijd overdag heeft, omdat u een drukke baan of de zorg voor een gezin heeft. Uw reisvaccinaties halen kan dan ook lastig zijn, omdat de GGD en andere vaccinatiecentra beperkte openingstijden hebben.

Thuisvaccinatie.nl biedt u hét alternatief! Wij vaccineren namelijk niet alleen gewoon bij u thuis, maar ook buiten kantooruren en zelfs in het weekend. De arts is flexibel in te plannen en kan dus langskomen op een moment dat het u en uw reisgenoten past.

Wij rekenen geen extra kosten voor een avond- of weekendbezoek.

Erkende artsen

Thuisvaccinatie.nl beschikt over een flexibel team van erkende artsen. Deze artsen wonen verspreid door heel Nederland en kunnen ieder in hun eigen regio vaccinaties geven. Veel van onze artsen werken overdag bijvoorbeeld in hun eigen huisartsenpraktijk.

Onze artsen hebben een ruime ervaring in het geven van (reis)vaccinaties, dankzij hun opleiding en werkervaring. Ook geven wij regelmatig cursussen op het gebied van reizigersadvisering om hun kennis op dit gebied nog te vergroten. De arts die bij u thuis komt voorziet u dus niet alleen van vaccinaties, maar ook van tips over o.a. voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming.

Meestal vergoed

Thuisvaccinatie.nl biedt u een unieke service, omdat we gewoon bij u thuis komen, ook ’s avonds en in het weekend. Wij rekenen geen geen extra kosten voor een avond- of weekendbezoek.

Laat u zich vaccineren door een arts van Thuisvaccinatie.nl? Dan wordt het meestal (deels of geheel) vergoed door uw zorgverzekeraar, net als bij de GGD en enkele andere vaccinatiecentra. Thuisvaccinatie.nl is namelijk een LCR-erkend vaccinatiecentrum. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw verzekeraar. Lees hier meer over de vergoedingen.