Risicogroepen

Bij het maken van een (verre) reis lopen sommige reizigers meer risico’s dan ‘reguliere reizigers’. Vooral bij een reis naar de tropen zijn extra voorzorgsmaatregelen dan belangrijk. Uw gezondheid kan niet alleen invloed hebben op de benodigde vaccinaties, ook het vliegen en het verblijf in een ander klimaat kunnen meer risico’s opleveren. Om nog maar niet te spreken over de slechtere hygiëne op uw reisbestemming. Soms loopt u door uw werk of stage juist meer risico, of als u veel met de lokale bevolking in aanraking komt.

Wilt u een reis maken en zo min mogelijk risico lopen? Uw voorbereiding begint hier. Laat u altijd persoonlijk door onze arts adviseren.

Vaccinaties en zwangerschap

Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? En gaat u een reis maken? Lees dan meer over de risico’s die u loopt en bekijk welke vaccinaties mogelijk zijn. Wij geven u altijd een persoonlijk advies.
Meer over vaccinaties en zwangerschap

Reizen met baby/kind

Gaat u reizen met uw baby of een klein kind? Dan is het goed om van te voren de risico’s te bekijken. Zorg dat u weet op welke signalen u moet letten en hoe u de reis voor uw kind prettig laat verlopen. Wij geven u altijd een persoonlijk advies.
Meer over reizen met baby/kind

Vaccinaties reizigers met extra risico

Naast eerder genoemde groepen, zijn er nog andere mensen die extra risico lopen op reis. Door het gebruik van medicijnen of andere gezondheidsproblemen bijvoorbeeld. Heeft u bijvoorbeeld diabetes, astma, COPD, hartproblemen of een afweerstoornis? Of bent u ouder dan 60 jaar? Bekijk alvast welke extra voorzorgsmaatregelen er voor u gelden. Wij geven altijd een persoonlijk advies.
Meer over vaccinaties reizigers met extra risico

Zakenreis

Gaat u binnenkort op zakenreis? Reist u regelmatig naar het buitenland om zaken te doen? Een goede voorbereiding is ook bij een zakenreis het halve werk. Thuisvaccinatie.nl geeft u persoonlijk advies over de benodigde vaccinaties.
Meer over vaccinaties zakenreis.

Afspraak maken