Risicogroepen

Bij het maken van een (verre) reis lopen sommige reizigers meer risico’s dan ‘reguliere reizigers’. Vooral bij een reis naar de tropen zijn extra voorzorgsmaatregelen dan belangrijk. Wilt u een reis maken en zo min mogelijk risico lopen? Uw voorbereiding begint hier. Laat u altijd persoonlijk door onze arts adviseren.

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Uw gezondheid kan niet alleen invloed hebben op de benodigde vaccinaties, ook het vliegen en het verblijf in een ander klimaat kunnen meer risico’s opleveren. Om nog maar niet te spreken over de slechtere hygiëne op uw reisbestemming. Soms loopt u door uw werk of stage juist meer risico, of als u veel met de lokale bevolking in aanraking komt.

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Risicogroepen

Vaccinaties en zwangerschap

Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? En gaat u een reis maken? Lees dan meer over de risico’s die u loopt en bekijk welke vaccinaties mogelijk zijn. Wij geven u altijd een persoonlijk advies.
Meer over vaccinaties en zwangerschap

Reizen met baby/kind

Gaat u reizen met uw baby of een klein kind? Dan is het goed om van te voren de risico’s te bekijken. Zorg dat u weet op welke signalen u moet letten en hoe u de reis voor uw kind prettig laat verlopen. Wij geven u altijd een persoonlijk advies.
Meer over reizen met baby/kind

Vaccinaties reizigers met extra risico

Naast eerder genoemde groepen, zijn er nog andere mensen die extra risico lopen op reis. Door het gebruik van medicijnen of andere gezondheidsproblemen bijvoorbeeld. Heeft u bijvoorbeeld diabetes, astma, COPD, hartproblemen of een afweerstoornis? Of bent u ouder dan 60 jaar? Bekijk alvast welke extra voorzorgsmaatregelen er voor u gelden. Wij geven altijd een persoonlijk advies.
Meer over vaccinaties reizigers met extra risico

Zakenreis

Gaat u binnenkort op zakenreis? Reist u regelmatig naar het buitenland om zaken te doen? Een goede voorbereiding is ook bij een zakenreis het halve werk. Thuisvaccinatie.nl geeft u persoonlijk advies over de benodigde vaccinaties.
Meer over vaccinaties zakenreis.

Afspraak maken

Onze werkwijze

1.
Maak eenvoudig een account aan

Je maakt een persoonlijk account aan door het invullen van jouw postcode en huisnummer, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Nadat je akkoord hebt gegeven op het verwerken van je persoonsgegevens heb je een persoonlijk account aangemaakt binnen onze beveiligde omgeving.

2.
Vul je reisgegevens in

Vul je reisbestemming(-en) in. Wij vragen hier ook naar de reden van jouw reis, waar je verblijft en wat je gaat doen tijdens je reis. Deze gegevens zijn van invloed op het advies wat je ontvangt van onze arts.

3.
Vul je persoonsgegevens in

In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens in. Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht jouw burgerservicenummer (BSN) te registreren, meer informatie vind je hier.

In deze stap kun je ook jouw gezinsleden of andere personen toevoegen aan de afspraak. Voor jouw gezinsleden* vul je zelf alle gegevens in. Nodig je andere personen uit voor de afspraak dan volstaat het invullen van het emailadres van deze personen. Deze personen worden vervolgens gevraagd om zelf een account aan te maken en hun gegevens in te vullen.

*Gezinsleden van 16 jaar en ouder ontvangen van ons een email met het verzoek akkoord te geven op de door jou ingevulde gegevens.

4.
Plan je afspraak

Selecteer een datum en tijdsblok. Wij sturen je per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op het door jou aangegeven adres. Zodra de arts jouw gegevens heeft beoordeeld ontvang je een email dat jouw (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten beschikbaar is in jouw persoonlijk account. Je logt in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord om jouw vaccinatie advies te kunnen inzien. Heb je geen vaccinaties nodig voor je reis dan wordt de afspraak door ons kosteloos geannuleerd.

5.
Vul je gezondheidsverklaring in

Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties je nodig hebt voor jouw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor je zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.