Kosten Thuisvaccinatie

Thuisvaccinatie heeft een overzicht opgesteld met de kosten van vaccinaties. Bedenk altijd dat de kosten van vaccinaties in het niet vallen bij het oplopen van een levensbedreigende infectieziekte. Wij doen er alles aan deze kosten voor u zo laag mogelijk te houden, onze tarieven zijn daarom marktconform. Bekijk via deze link onze tarieven en de kosten van vaccinaties.

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Betaalt u extra kosten voor vaccinaties in de avond of in het weekend?

Thuisvaccinatie.nl biedt net die extra service waar veel mensen naar op zoek zijn: vaccinatie aan huis of op het werk. Ook ’s avonds én in het weekend.
Een afspraak op één van onze 20 priklocaties is ook mogelijk.
Lees meer over de betaalwijze voor de vaccinaties.

Worden mijn vaccinaties vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Thuisvaccinatie.nl is een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum en derhalve zijn we opgenomen in de vergoedingenlijst van de zorgverzekeraars. De vergoeding hangt af van uw verzekeraar en het pakket dat u heeft afgesloten. Check de vergoedingen van de vaccinaties door zorgverzekeraars.

Tarieven

De kosten van de vaccinaties vindt u via de volgende link: Kosten van vaccinaties

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis.

Kosten vaccinaties

Afspraak maken

Vergoedingen

Thuisvaccinatie.nl is een LCR-geregistreerd reisvaccinatiecentrum. Daarom zijn we opgenomen in de vergoedingenlijst van de verzekeraars. Onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere reisvaccinatie instellingen, zoals de GGD.

Hoewel reisvaccinaties vaak worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, is dit niet altijd het geval. Bekijk altijd uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Ondanks de zorg die aan deze informatie is besteed, kunnen we geen garantie geven dat de informatie over de vergoedingen volledig of juist is. Aan deze informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de meest actuele informatie.

Meest gestelde vragen

Kosten

  • Waarom betaal ik consultkosten?
    Net als bij een bezoek aan de huisarts of een medisch specialist betaalt u bij ons consultkosten. Deze kosten brengen wij in rekening voor de beoordeling (anamnese) van uw gegevens door de reisgeneeskundig arts, het vaccineren en adviseren en de verslaglegging in uw dossier. In deze kosten zijn ook de kosten voor bijvoorbeeld huisvesting, software, licenties en registraties en andere noodzakelijke kosten opgenomen.
  • Neemt het thuisbezoek geen extra kosten in beslag?
    Voor het thuisbezoek ('Arts aan huis kosten') brengen wij soms kosten in rekening (per afspraak/bezoek) ongeacht het aantal personen tijdens de afspraak. Voor dit tarief komt er een arts bij u thuis of op het werk. Zie hier het overzicht van de kosten https://www.thuisvaccinatie.nl/kosten/kosten-vaccinaties. Indien u een afspraak op een van onze locaties heeft, worden deze kosten niet in rekening gebracht.
  • Vergoedt mijn zorgverzekeraar de kosten?
    Iedere zorgverzekeraar heeft verschillende pakketten met verschillende vergoedingen. In de lijst van zorgverzekeraars kunt u in de details zien of wij gecontracteerd zijn. Wij verwijzen daar naar de vergoedingensite van uw zorgverzekeraar, waarin u kunt vinden wat u vergoed krijgt. Onze arts aan huis kosten (voorrijkosten) worden nooit vergoed.  

Waarom Thuisvaccinatie

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering