Kosten Thuisvaccinatie

Thuisvaccinatie heeft een overzicht opgesteld met de kosten van vaccinaties. Bedenk altijd dat de kosten van vaccinaties in het niet vallen bij het oplopen van een levensbedreigende infectieziekte. Wij doen er alles aan deze kosten voor u zo laag mogelijk te houden, onze tarieven zijn daarom marktconform. Bekijk via deze link onze tarieven en de kosten van vaccinaties.

Betaalt u extra kosten voor vaccinatie aan huis?

Thuisvaccinatie.nl biedt net die extra service waar veel mensen naar op zoek zijn: vaccinatie aan huis, ook ’s avonds én in het weekend. We willen echter niet dat uw portemonnee hier de dupe van wordt. Wij berekenen alleen de standaard consultkosten, net als bijvoorbeeld de GGD.  Er zijn geen meerkosten verbonden aan het huisbezoek. Lees meer over de betaalwijze voor de vaccinaties.

Worden mijn vaccinaties vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Thuisvaccinatie.nl is een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum en derhalve zijn we opgenomen in de vergoedingenlijst van de zorgverzekeraars. De vergoeding hangt af van uw verzekeraar en het pakket dat u heeft afgesloten. Check de vergoedingen van de vaccinaties door zorgverzekeraars.

Tarieven

De kosten van de vaccinaties vindt u via de volgende link: Kosten van vaccinaties

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis.

Kosten vaccinaties

 

Afspraak maken

Vergoedingen

Thuisvaccinatie.nl is een LCR-geregistreerd reisvaccinatiecentrum. Daarom zijn we opgenomen in de vergoedingenlijst van de verzekeraars. Onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere reisvaccinatie instellingen, zoals de GGD.

Hoewel reisvaccinaties vaak worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, is dit niet altijd het geval. Bekijk altijd uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Ondanks de zorg die aan deze informatie is besteed, kunnen we geen garantie geven dat de informatie over de vergoedingen volledig of juist is. Aan deze informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de meest actuele informatie.

Meest gestelde vragen

Kosten

  • Waarom betaal ik consultkosten?
    Net als bij een bezoek aan de huisarts of een medisch specialist betaalt u bij ons consultkosten. Deze kosten brengen wij in rekening voor de beoordeling (anamnese) van uw gegevens door de reisgeneeskundig arts, het vaccineren en adviseren en de verslaglegging in uw dossier. In deze kosten zijn ook de kosten voor bijvoorbeeld huisvesting, software, licenties en registraties en andere noodzakelijke kosten opgenomen.
  • Neemt het thuisbezoek geen extra kosten in beslag?
    Nee. Wij rekenen alleen kosten voor het consult en voor de vaccinaties.
  • Vergoed mijn zorgverzekeraar de kosten?
    Thuisvaccinatie is een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum. Om die reden worden uw vaccinaties meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Daarnaast heeft Thuisvaccinatie met verschillende zorgverzekeraars een contract. Bekijk in deze lijst of uw zorgverzekeraar is aangesloten en wat uw voordeel is.

Actueel vaccinatie nieuws

Wijzigingen malaria-advies LCR

Wijzigingen malaria-advies LCR Thuisvaccinatie werkt al jaren volgens de richtlijnen van het Landelijk…

Lees meer
Polio

Vaccinatieverplichting polio Congo D.R. (Kinshasa) gewijzigd

Lees meer

Ebola uitbraak Oeganda

Ebola uitbraak Oeganda Sinds 20 september 2022 is er een ebolavirus uitbraak in…

Lees meer
Ebola uitbraak Oeganda

Aangepast vaccinatieadvies mazelen

Aangepast vaccinatieadvies mazelen Recent zijn de mazelenvaccinatie-adviezen voor reizigers geactualiseerd. Binnen Europa…

Lees meer

Waarom Thuisvaccinatie

Vaccinaties en advies aan huis of op het werk wanneer het u uitkomt

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering