Kosten Thuisvaccinatie

Thuisvaccinatie heeft een overzicht opgesteld met de kosten van vaccinaties. Bedenk altijd dat de kosten van vaccinaties in het niet vallen bij het oplopen van een levensbedreigende infectieziekte. Wij doen er alles aan deze kosten voor u zo laag mogelijk te houden, onze tarieven zijn daarom marktconform. Bekijk via deze link onze tarieven en de kosten van vaccinaties.

Betaalt u extra kosten voor vaccinaties in de avond of in het weekend?

Thuisvaccinatie.nl biedt net die extra service waar veel mensen naar op zoek zijn: vaccinatie aan huis, op het werk of bij Thuisvaccinatie op locatie. Ook ’s avonds én in het weekend.
Voor uw afspraak in de avond en/of in het weekend betaalt u niet extra!
Lees meer over de betaalwijze voor de vaccinaties.

Worden mijn vaccinaties vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Thuisvaccinatie.nl is een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum en derhalve zijn we opgenomen in de vergoedingenlijst van de zorgverzekeraars. De vergoeding hangt af van uw verzekeraar en het pakket dat u heeft afgesloten. Check de vergoedingen van de vaccinaties door zorgverzekeraars.

Tarieven

De kosten van de vaccinaties vindt u via de volgende link: Kosten van vaccinaties

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis.

Kosten vaccinaties

 

Afspraak maken

Vergoedingen

Thuisvaccinatie.nl is een LCR-geregistreerd reisvaccinatiecentrum. Daarom zijn we opgenomen in de vergoedingenlijst van de verzekeraars. Onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere reisvaccinatie instellingen, zoals de GGD.

Hoewel reisvaccinaties vaak worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering, is dit niet altijd het geval. Bekijk altijd uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Ondanks de zorg die aan deze informatie is besteed, kunnen we geen garantie geven dat de informatie over de vergoedingen volledig of juist is. Aan deze informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de meest actuele informatie.

Meest gestelde vragen

Kosten

  • Waarom betaal ik consultkosten?
    Net als bij een bezoek aan de huisarts of een medisch specialist betaalt u bij ons consultkosten. Deze kosten brengen wij in rekening voor de beoordeling (anamnese) van uw gegevens door de reisgeneeskundig arts, het vaccineren en adviseren en de verslaglegging in uw dossier. In deze kosten zijn ook de kosten voor bijvoorbeeld huisvesting, software, licenties en registraties en andere noodzakelijke kosten opgenomen.
  • Neemt het thuisbezoek geen extra kosten in beslag?
    Voor het thuisbezoek brengen wij vanaf 1-1-2023 €35,- per afspraak/bezoek in rekening ('Arts aan huis kosten') ongeacht het aantal personen tijdens de afspraak. Voor dit tarief komt er een arts bij u thuis of op het werk. Indien u een afspraak op een van onze locaties heeft, worden deze kosten niet in rekening gebracht.
  • Vergoedt mijn zorgverzekeraar de kosten?
    Thuisvaccinatie is een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum. Om die reden worden uw vaccinaties meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Daarnaast heeft Thuisvaccinatie met verschillende zorgverzekeraars een contract. Bekijk in deze lijst of uw zorgverzekeraar is aangesloten en wat uw voordeel is. De 'Arts aan huis kosten' van €35,- per afspraak/bezoek worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Actueel vaccinatie nieuws

Beschikbaarheid Rabiës vaccin

Beschikbaarheid Rabiës vaccin Thuisvaccinatie heeft op dit moment voldoende Rabiës vaccins beschikbaar om…

Lees meer

Wijzigingen malaria-advies LCR

Wijzigingen malaria-advies LCR Per 6 juli 2023 zijn er met betrekking tot malaria…

Lees meer

Nieuw dengue-vaccin is beschikbaar via Thuisvaccinatie!

Nieuw dengue-vaccin is beschikbaar via Thuisvaccinatie! Er is een vaccin tegen dengue (knokkelkoorts)…

Lees meer
Polio

Vaccinatieverplichting polio Congo (Brazzaville) en Israel gewijzigd

Lees meer

Waarom Thuisvaccinatie

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering