Vaccinatieadvies Azoren

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Geen vaccinaties nodig voor Azoren

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Azoren

Heb ik vaccinaties nodig voor de Azoren?

Vaccinaties Azoren zijn niet verplicht of echt noodzakelijk. Er worden voor deze bestemming dan ook geen specifieke vaccinaties geadviseerd.

Wanneer u de Azoren combineert met een andere reisbestemming, heeft u mogelijk wel vaccinaties nodig voor de andere bestemming. Ook dan is Thuisvaccinatie u graag van dienst. 
 

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »
 

Loop ik risico op malaria op de Azoren?

Nee. De muggen op de Azoren verspreiden geen malaria. Muggenbeten op de Azoren zijn hoogstens vervelend maar verder ongevaarlijk. Wilt u tijdens uw verblijf op de Azoren toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.
     

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer op de Azoren?

Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.

Op de Azoren zijn er verder geen specifieke infectieziekten waar reizigers rekening mee dienen te houden. Het is echter altijd raadzaam om voor een goede persoonlijke hygiëne en voedselhygiëne te zorgen. Meer hierover leest u in onze reistips.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.