Vaccinatieadvies Canarische Eilanden

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Geen vaccinaties nodig voor Canarische Eilanden

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Canarische Eilanden

Heb ik vaccinaties nodig voor de Canarische Eilanden?

Vaccinaties Canarische Eilanden zijn niet verplicht of echt noodzakelijk. Er worden voor deze bestemming geen specifieke vaccinaties geadviseerd.

Wanneer u de Canarische Eilanden combineert met een andere reisbestemming, heeft u mogelijk wel vaccinaties nodig voor de andere bestemming. Ook dan is Thuisvaccinatie u graag van dienst.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Loop ik risico op malaria op de Canarische Eilanden?

Nee. De muggen op de Canarische Eilanden verspreiden geen malaria. Muggenbeten op de Canarische Eilanden zijn hoogstens vervelend maar verder ongevaarlijk. Wilt u tijdens uw verblijf op de Canarische Eilanden toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.
     

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer op de Canarische Eilanden?

Op de Canarische Eilanden zijn er verder geen specifieke infectieziekten waar reizigers rekening mee dienen te houden. Het is echter altijd raadzaam om voor een goede persoonlijke hygiëne en voedselhygiëne te zorgen. Meer hierover leest u in onze reistips.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies