Vaccinatieadvies Luxemburg

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Geen vaccinaties nodig voor Luxemburg

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Luxemburg

Heb ik vaccinaties nodig voor Luxemburg?

Vaccinaties zijn voor Luxemburg niet verplicht of echt noodzakelijk. Er worden voor deze bestemming dan ook geen specifieke vaccinaties geadviseerd.

Wanneer u Luxemburg combineert met een andere reisbestemming, heeft u mogelijk wel vaccinaties nodig voor de andere bestemming. Dan is Thuisvaccinatie u graag van dienst. 

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Loop ik risico op malaria in Luxemburg?

Nee. De muggen in Luxemburg verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in Luxemburg toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in Luxemburg?

In Luxemburg zijn er verder geen specifieke infectieziekten waar reizigers rekening mee dienen te houden. Het is echter altijd raadzaam om voor een goede persoonlijke hygiëne en voedselhygiëne te zorgen. Meer hierover leest u in onze reistips.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies