Vaccinatieadvies Saint-Pierre en Miquelon

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Geen vaccinaties nodig voor Saint-Pierre en Miquelon

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Saint Pierre en Miquelon
 

Heb ik vaccinaties nodig voor Saint Pierre en Miquelon?

Vaccinaties Saint Pierre en Miquelon zijn niet verplicht of echt noodzakelijk. Er worden voor deze bestemming dan ook geen specifieke vaccinaties geadviseerd.

Wanneer u Saint Pierre en Miquelon combineert met een andere reisbestemming, heeft u mogelijk wel vaccinaties nodig voor de andere bestemming. Ook dan is Thuisvaccinatie u graag van dienst. 
 

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:
 

Direct een afspraak maken »

Loop ik risico op malaria in Saint Pierre en Miquelon?

Nee. De muggen in Saint Pierre en Miquelon verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in Saint Pierre en Miquelon toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.
     

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in Saint Pierre en Miquelon?

Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.

In Saint Pierre en Miquelon zijn er verder geen specifieke infectieziekten waar reizigers rekening mee dienen te houden. Het is echter altijd raadzaam om voor een goede persoonlijke hygiëne en voedselhygiëne te zorgen. Meer hierover leest u in onze reistips.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.