Vaccinatieadvies Verenigd Koninkrijk

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Geen vaccinaties nodig voor Verenigd Koninkrijk

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Verenigd Koninkrijk
 

Heb ik vaccinaties nodig voor het Verenigd Koninkrijk?

Vaccinaties Verenigd Koninkrijk zijn niet verplicht of echt noodzakelijk. Er worden voor deze bestemming geen specifieke vaccinaties geadviseerd.

Wanneer u het Verenigd Koninkrijk combineert met een andere reisbestemming, heeft u mogelijk wel vaccinaties nodig voor de andere bestemming. Ook dan is Thuisvaccinatie u graag van dienst. 

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:
 

Direct een afspraak maken »

Loop ik risico op malaria in het Verenigd Koninkrijk?

Nee. De muggen in het Verenigd Koninkrijk verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in het Verenigd Koninkrijk toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in het Verenigd Koninkrijk?

In het Verenigd Koninkrijk zijn er verder geen specifieke infectieziekten waar reizigers rekening mee dienen te houden. Het is echter altijd raadzaam om voor een goede persoonlijke hygiëne en voedselhygiëne te zorgen. Meer hierover leest u in onze reistips.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.