Coronavirus

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
04-03-2020

In verband met de huidige uitbraken van het nieuwe coronavirus willen we u graag attenderen op onze volgende extra maatregelen:

– Heeft u een afspraak bij ons staan en heeft u luchtwegklachten? We willen u vragen om zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen wanneer u zelf milde, matige of ernstige luchtwegklachten heeft (met of zonder koorts) EN u in de afgelopen twee weken in risicogebieden bent geweest OF u recent contact gehad met een patient met een bevestigde coronavirus infectie. U kunt ons bereiken via 0900 1212888.
De actuele risicogebieden zijn: China (inclusief Hong Kong en Macau), Singapore, Zuid-Korea en Iran en in Noord-Italië de provincies Lombardije, Veneto, Emiglia Romagna, Piëmonte, Aosta-vallei, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië en Ligurië.

– Onze artsen nemen aanvullende hygiënemaatregelen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen. Het kan daarom zijn dat onze arts geen hand schudt bij binnenkomst. We hopen op uw begrip hiervoor.

– Als medisch dienstverlener houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus goed in de gaten. Mocht de situatie daar aanleiding toe geven, dan zullen wij ons protocol herzien en zo nodig direct met onze cliënten communiceren.