Coronaprotocol voor klanten Thuisvaccinatie

Beste klant,

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen nemen we als organisatie een aantal maatregelen. Het doel van deze maatregelen is om zowel onze klanten als onze medewerkers te beschermen.

Aanvullende maatregelen voor een veilige werkomgeving

Neem de vragenlijst door. Indien u een van de volgende vragen met ja beantwoordt, neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 023 303 1200. In het geval dat de afspraak niet door kan gaan zullen we de afspraak kosteloos annuleren of verzetten.

Voorbereidingen voor een veilige werkomgeving

We willen u vragen om het consult met onze arts voor te bereiden, zodat er een veilige omgeving is voor u en voor onze arts:

  • Tijdens het consult zal er zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van u gehouden worden.
  • Indien het niet mogelijk is om >1,5m afstand te houden op de locatie waar u gevaccineerd wordt (thuis/op werk), vragen wij u voor de veiligheid van al onze klanten en die van onze artsen, een mondneusmasker te dragen tijdens het consult.
  • Na bespreking van de gezondheidsverklaring, gezondheidsadviezen en geadviseerde vaccinaties dient u zelf op onze tablet te tekenen voor akkoord. Het kan zijn dat onze arts d.m.v. de laatste drie cijfers van uw BSN namens u tekent om zo voor contactloze ondertekening te zorgen.

Wanneer u vragen heeft over bovenstaande zaken, aarzel niet om contact met ons op te nemen.