De fietsende vaccinatiedokter!

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
04-02-2020

Na een succesvolle pilot in Amsterdam kan de elektrische bakfiets van Thuisvaccinatie.nl nu ook in Rotterdam gezien worden.

Door het passeren van het drukke stadverkeer en het gemakkelijk vinden van een ‘parkeerplek’ voor het nieuwste vervoermiddel van onze vaccinatieartsen, blijkt de reistijd tussen de afspraken minstens net zo efficiënt als met de auto.

Daarnaast krijgen we er een fitte, frisse vaccinatiearts bij, die met nog meer werkplezier haar werk zal doen. Én wordt het milieu minimaal belast.

De speciaal door Juizz Amsterdam gebouwde Urban Arrow Cargo is gemaakt om de vaccins veilig en verantwoord te vervoeren. De bak is geïsoleerd zodat de koelboxen op de juiste temperatuur blijven. Tevens kan hij goed afgesloten worden.

Vaccinatiearts Berthe krijgt er een mooie poncho en handfree set bij zodat ze door weer en wind veilig bij u aan huis of op het werk komt.

Thuisvaccinatie.nl is het grootste onafhankelijk reisvaccinatiecentrum van Nederland. Ruim 100.000 mensen maken in 2019 gebruik van onze unieke en gecertificeerde dienstverlening. Onze artsen komen 7 dagen per week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bij mensen thuis of op kantoor. Wij rekenen voor deze service geen extra kosten. Onze tarieven zijn vergelijkbaar met bijvoorbeeld de tarieven van de GGD. Door onze samenwerking met de zorgverzekeraars wordt de factuur meestal rechtstreeks ingediend en vaak volledig vergoed.