Op vakantie met de kids? Vergeet de vaccinaties niet…

Reisvaccinaties worden nogal eens over het hoofd gezien. Geen tijd, geen zin of stomweg vergeten. Toch kan het tijdig halen van uw reisvaccinaties u en uw gezin een hoop ellende in het buitenland besparen. Thuisvaccinatie.nl maakt het u makkelijk: reisvaccinaties aan huis door een gecertificeerd arts, wanneer het u uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend en in veel gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar. Met de unieke vaccinatieservice aan huis van Thuisvaccinatie.nl gaan u en uw gezin goed beschermd op reis.

Vaccinaties aan huis: hoe werkt het?

Aanmelden bij Thuisvaccinatie.nl werkt heel eenvoudig. Via het online aanmeldformulier op onze website kunt u zich aanmelden voor de service. Geef aan met hoeveel personen u gevaccineerd wilt worden. Vul vervolgens de online vragenlijst en de benodigde gezondheidsverklaring in.
 
In de online vragenlijst kunt u meteen een afspraak maken met één van onze artsen voor vaccinatie aan huis. Wij sturen u een afspraakbevestiging en een voorlopig vaccinatieadvies met een kostenoverzicht. De arts komt binnen het afgesproken tijdsblok bij u aan huis en geeft u meer tips voor op reis. Daarna sturen wij de nota direct door naar uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent, heeft u daar verder geen omkijken meer naar.
 

Thuisvaccinatie.nl: gemakkelijk en niet duur!

Met de unieke service van Thuisvaccinatie.nl hoeven uw kinderen geen vrij meer te nemen van naschoolse activiteiten om de reisvaccinaties te halen; dat gebeurt gewoon in uw eigen huiskamer. Naast de vaccinaties geeft de arts nog ander advies op maat over uw specifieke reisbestemming of in verband met de persoonlijke gezondheidssituatie van u, uw partner en/of uw kind(eren). 
 
Voor onze service aan huis hanteren wij marktconforme tarieven. Dat betekent dat wij niet duurder zijn dan de GGD, uw huisarts of de polikliniek verderop. Het enige verschil is dat Thuisvaccinatie.nl u meer gemak biedt door bij u aan huis te komen. 
 

Vaccinaties vaak vergoed

Hebben wij u al kunnen overtuigen van het gemak van vaccinatie aan huis door Thuisvaccinatie.nl? Er is nog meer goed nieuws: in veel gevallen worden de vaccinaties en service van Thuisvaccinatie.nl geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.
 
Hebben wij u kunnen overtuigen van het gemak van Thuisvaccinatie.nl? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vaccinatieadvies op maat voor het hele gezin. LET OP: Hoe eerder u zich laat vaccineren, hoe beter u tijdens uw reis beschermd bent tegen ongenode ziekteverwekkers.
 

Direct een afspraak maken

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies