Thuisvaccinatie.nl gaat samenwerking aan met TravMagazine

23 september 2013

Thuisvaccinatie.nl gaat samenwerking aan met TravMagazine

 

HOOFDDORP – Thuisvaccinatie.nl werkt sinds kort samen met TravMagazine, het grootste reisvakblad van Nederland. De eerste column van Thuisvaccinatie arts Moniek Wassenaar in hét blad voor reisagenten is inmiddels een feit.

TravMagazine verschijnt wekelijks en dat al ruim 30 jaar. In het blad wordt aandacht besteed aan actueel nieuws, educatie en infotainment over de meest uiteenlopende onderwerpen en trends in de reisbranche. En daar hoort vanaf nu ook een column van Thuisvaccinatie arts Moniek Wassenaar bij.

All inclusive én all hygienic?

Moniek haar eerste column heet 'All inclusive én all hygienic'. Hierin schrijft de arts van Thuisvaccinatie over all inclusive vakanties en de risico’s die vakantiegangers daar ook tegen kunnen komen. “Wat veel mensen niet weten en wat helaas ook nog niet vaak genoeg gemeld wordt, is het feit dat all inclusive vakanties zeker niet all hygienic zijn.” Als reisagenten vragen hebben over vaccinaties dan kunnen zij terecht bij Thuisvaccinatie.nl.

Maandelijkse column

De column van Moniek Wassenaar zal maandelijks te lezen zijn in TravMagazine. “En daar ben ik best trots op", laat Moniek weten. "Vooral omdat ik reisagenten bewuster wil maken van het nut van vaccinaties. Het is erg belangrijk dat vakantiegangers zo goed mogelijk worden geïnformeerd over eventuele infectieziekten die zij kunnen oplopen tijdens hun reis. Hopelijk kunnen medewerkers van een reisbureau hun reizigers straks beter voorlichten dankzij de columns."

Terug naar overzicht

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies