Nieuwe samenwerking met topsurfer Cainã Souza da Silva

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
23-02-2018

Goed voorbereid op reis gaan met onder meer de juiste vaccinaties. Gezond leven. Topsurfer Cainã Souza da Silva uit Brazilië, die sinds 2017 in Nederland woont, doet niet anders. Daarmee is hij de perfecte man om Thuisvaccinatie.nl nog beter op de kaart te zetten.

Hang loose, het gebaar onder surfers, heeft Cainã al op honderden plekken op de wereld gemaakt. De professionele surfer is een globetrotter die jaarlijks meedoet aan grote surfwedstrijden om zo steeds hoger in de surfranking te komen. Nu gooit hij zijn plank vaak in de zee bij Scheveningen, maar zijn surfavontuur begon in Baía da Traição, een indianendorp in Brazilië.

Energie en gezonde lifestyle
Vanaf zijn zevende levensjaar is Cainã al een fanatiek golfsurfer. Zijn liefde voor de buitensport begon met surfen op een stuk hout, later verruilde hij dat voor een echt surfboard. Met 18 jaar verhuisde hij naar Rio de Janeiro om zich verder te ontwikkelen in de surfwereld.
Sinds 2017 woont hij in Nederland samen met een van de artsen van Thuisvaccinatie.nl Zijn vrolijke energie, vakantie beach vibe en gezonde lifestyle koppelt hij vanaf nu aan Thuisvaccinatie.nl om nog meer bekendheid te genereren voor ons bedrijf. Niet zo gek, want voor hem is het van groot belang goed voorbereid op reis te gaan. Daarbij horen natuurlijk de juiste vaccinaties.

Stay tuned…leuke winacties met Cainã!
We zijn druk bezig om de samenwerking vorm te geven en leuke winacties te bedenken! Houd daarom onze site en facebook in de gaten.