Wat vinden klanten van Thuisvaccinatie?

Op onze Facebookpagina leest u alle reacties van de klanten van Thuisvaccinatie. Wilt u nog meer reacties en ervaringen van onze klanten lezen? Kijk dan op onze Klantenvertellen pagina.Hieronder een kleine selectie:
 
Lisanne Koch
Ideaal zo'n thuisvaccinatie. Als je veel werkt, is dit de beste oplossing en erg handig :-)
 
Julia van Vliet
Zaterdag thuisvaccinatie gehad. Goed geïnformeerd vooraf en tijdens het consult zelf ook. De arts was vriendelijk en stond binnen een kwartier weer buiten! Zeker voor herhaling vatbaar. Geen zenuwen in een wachtkamer o.i.d. Heel fijn!
 
Ashley Pulcini-Wijnants
Goede service, vriendelijke arts en prima comfort. Een aanrader!
 
Orlando Brugman
Vriendelijke arts, duidelijke informatie en snel. Kortom, geweldig!
 
Sanne Albregtse
Vriendelijke arts. Snel, maar effectief en informatief !
 
Wendy Fredriksz-Frensch
Prima service aan huis op een tijdstip dat jou uitkomt: zondagavond, kinderen niet in de stress, geen gesleep van en naar een prikpost... Goede uitleg over bepaalde reisziektes, medicatie, hygiëne en noem maar op. Volgende keer weer zo :-)
 
Daphne Bode
Goede service! Ik werk zelf in de reisbranche en dit was voor mij de eerste keer. Super dat ze thuis komen op jouw moment.
 
Marion Takens
Prima service!
 
Dimfi Nederkoorn-ten Cate
Gisteren kwam er een vriendelijke arts met duidelijke informatie. Op een tijd die wij fijn vonden, gewoon thuis. Geen reis of wachttijd. Een aanrader!
 
Jhonatan Briones
Aanrader! Arts was vriendelijk en nam de tijd voor onze vragen.
 
May-La Kuijpers
Fantastische uitkomst!
 
Willem Van der Mark
Op een tijd die jou uitkomt (zelfs op zondagavond!) komt een arts je thuis vaccineren en geeft bovendien prima voorlichting!
 
Wilma Hanskamp
Goede en snelle service, heel toegankelijk en uitstekend afspraken mee te maken!
 
Karin Zeeuwen
Dit is echt ideaal. Ze komen op een tijd en dag dat het jou uitkomt!
 
Ans Piek
Donderdagavond thuisvaccinaties gehad. Een heel positieve ervaring. De arts meldde zich al om 17.50 uur en vroeg of het al gelegen kwam. Voor ons geen probleem. Een ontzettend vriendelijke arts die veel informatie gaf en na afloop vroeg of wij nog vragen hadden. Hij gaat zelfs nog voor 3 dagen antibiotica sturen (kosteloos) vanwege een eventuele darminfectie. Dit vind ik zeer attent. Ik kan iedereen thuisvaccinatie aanraden.
 
Linda Hoorn
Fijne service, zeker nu mijn 2 dochters van 1 en 3 gevaccineerd moesten worden. De arts heeft ze goed afgeleid met een mooie pleister waardoor ze weinig last hadden van de prik! Als persoonlijk reisadviseur zal ik jullie ook zeker aanbevelen bij mijn klanten!

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies