Aanmeldingsproces

Stap 1: Vul uw gegevens in en maak online een afspraak

Vul uw persoonsgegevens in op het aanmeldformulier en geef aan met hoeveel personen u gevaccineerd wilt worden.

  • U wordt vervolgens doorgestuurd naar een online vragenlijst. Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties u nodig heeft voor uw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor u zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.
  • De online vragenlijst staat in een beveiligde omgeving en het invullen hiervan duurt 5 tot 10 minuten.
  • In de online vragenlijst  kunt u meteen een afspraak maken met één van onze artsen bij u thuis. Als u geen vaccinaties nodig heeft, dan ontvangt u daar een mail over.

Stap 2: Vaccinatie afspraak door onze artsen bij u thuis

Wij sturen u een bevestiging van de vaccinatie afspraak bij u thuis. Ook ontvangt u het (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten.

  • We  komen komen binnen het afgesproken tijdsblok bij u thuis (of op het werk) voor de vaccinaties en geven u ook meer tips voor op reis

Stap 3: Facturatie

In de meeste gevallen wordt de factuur eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een factuur voor het bedrag dat niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Er zijn ook zorgverzekeraars waarbij wij niet rechtstreeks kunnen declareren. In dat geval krijgt u de gehele factuur toegestuurd. Die kunt u vervolgens zelf declareren bij uw verzekering. U ontvangt voor iedere persoon een afzonderlijke factuur, zodat deze bij de persoonlijke zorgverzekering gedeclareerd kan worden. U kunt de factuur overmaken door middel van Ideal of een bankoverschrijving.

Heeft u vragen of klopt er iets niet bij uw aanmelding? Bel 0900 12 12 888 of mail info@thuisvaccinatie.nl.

Direct een afspraak maken »

Via onderstaand filmpje laten wij een korte impressie van ons kantoor zien.

Bekijk hier de video op ons youtube-kanaal

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.