Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
01-06-2017

Thuisvaccinatie.nl, de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis, gaat samenwerken met ApotheekZorg, een landelijk werkende apotheek. Deze nieuwe samenwerking maakt de medische vakantievoorbereiding nog makkelijker en completer.

Service & gemak.

Thuisvaccinatie.nl en ApotheekZorg streven beide naar gemak en hoogwaardige service voor de consument. De dienstverlening sluit perfect op elkaar aan. Wie eenmaal het gemak van Thuisvaccinatie heeft ervaren, waarbij een gecertificeerde arts thuis langskomt voor reisadvies en vaccinaties, voelt er niets voor om vervolgens alsnog naar de apotheek te moeten voor aanvullende medicatie, zoals bijvoorbeeld anti-malariatabletten. Hier biedt ApotheekZorg uitkomst. Tijdens het consult bespreekt de arts van Thuisvaccinatie welke medicatie, naast vaccinaties, voor de reis wordt aanbevolen. Vervolgens stuurt de arts het recept direct online naar ApotheekZorg,

Veilig en snel

De bestelling wordt door ApotheekZorg, snel en veilig verzonden. ApotheekZorg  bezorgt binnen enkele dagen de medicatie thuis. De medicatie wordt verpakt in een stevige envelop die door de brievenbus past. Er hoeft hier dus niet voor thuis gebleven te worden. Consument dient er uiteraard wel voor te zorgen dat bijvoorbeeld kinderen, huisgenoten of huisdieren niet bij de medicijnen kunnen komen. 

Over Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl is de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis in Nederland. Afspraken met de thuisvaccinatie-arts zijn ook in de avonduren en in het weekend mogelijk. Thuisvaccinatie.nl wil de Nederlandse vakantiegangers bewust maken van het belang van reisvaccinaties, zodat zij goed geïnformeerd en voorbereid op reis gaan. De tarieven van Thuisvaccinatie.nl zijn marktconform, waardoor klanten hetzelfde betalen als bij een vaccinatiecentrum of de GGD. Veel zorgverzekeraars vergoeden de diensten van Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie heeft meer dan 40 geregistreerde artsen in dienst, verspreid over heel Nederland.

Over ApotheekZorg

ApotheekZorg levert genees- en hulpmiddelen direct aan de gebruiker. De samenwerking met Thuisvaccinatie.nl is hiervan een mooi voorbeeld. Daarnaast ontwikkelt ApotheekZorg voor diverse geneesmiddelen zorgprogramma’s op maat om patiënten optimaal te begeleiden. Het gaat hierbij om middelen die vanwege hun samenstelling of zorgprofiel vragen om extra zorg en aandacht.

ApotheekZorg is onderdeel van Mosadex groep, totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. Samen met 730 apotheken, 450 Service Apotheken, 400 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en 1500 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland.