Persbericht: Nieuwe samenwerking Thuisvaccinatie.nl en online apotheek eFarma

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
25-11-2013

Thuisvaccinatie.nl, de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis, gaat samenwerken met de online apotheek eFarma. Hierdoor komt vanaf 1 januari 2014 niet alleen een arts bij de vakantieganger thuis voor reisvaccinaties en –advies, maar wordt ook de aanvullende medicatie bij de consument afgeleverd. En dit binnen twee dagen, zonder verzendkosten. Deze nieuwe samenwerking maakt de medische vakantievoorbereiding nog makkelijker en completer.
Service & gemak
.

Thuisvaccinatie.nl en eFarma streven beide naar gemak en hoogwaardige service voor de consument. De dienstverlening sluit perfect op elkaar aan. Wie eenmaal het gemak van Thuisvaccinatie heeft ervaren, waarbij een gecertificeerde arts thuis langskomt voor reisadvies en vaccinaties, voelt er niets voor om vervolgens alsnog naar de apotheek te moeten voor aanvullende medicatie, zoals bijvoorbeeld anti-malariatabletten. Hier biedt eFarma uitkomst. Tijdens het consult bespreekt de arts van Thuisvaccinatie welke medicatie, naast vaccinaties, voor de reis wordt aanbevolen. Vervolgens stuurt de arts het recept direct online naar eFarma, die de producten -mits voorradig- binnen twee dagen thuis bezorgt.

Veilig en snel

De bestelling wordt door eFarma, de grootste online apotheek van Nederland, snel en veilig verzonden. eFarma heeft al sinds 2005 een ruime ervaring opgebouwd met het thuisbezorgen van malariamedicatie aan meer dan honderdduizend cliënten door geheel Nederland en kent een zeer hoge klanttevredenheid.

De consument vindt meer informatie over de diensten van Thuisvaccinatie en andere medische reisinformatie op thuisvaccinatie.nl.

Over Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl is de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis in Nederland. Afspraken met de thuisvaccinatie-arts zijn ook in de avonduren en in het weekend mogelijk. Thuisvaccinatie.nl wil de Nederlandse vakantiegangers bewust maken van het belang van reisvaccinaties, zodat zij goed geïnformeerd en voorbereid op reis gaan. De tarieven van Thuisvaccinatie.nl zijn marktconform, waardoor je hetzelfde betaalt als bij een vaccinatiecentrum of de GGD. Veel zorgverzekeraars vergoeden de diensten van Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie heeft meer dan dertig geregistreerde artsen in dienst, verspreid over heel Nederland en is onderdeel van PreMeo Thuisvaccinatie.