Plaats uw vakantiewens

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
03-06-2012

Op zoek naar een vakantie of reis? Plaats uw vakantiewens

Bent u op zoek naar een bepaalde bestemming, type vakantie of reis? Heeft u speciale wensen of wilt u eens iets anders en bijzonders en heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Plaats dan eenvoudig uw persoonlijke wensen op MakeMyHoliday.nl en reisexperts gaan voor u op zoek. Ontvang gerichte voorstellen, vergelijk en kies de vakantie die bij u past. Makkelijk, persoonlijk en geheel volgens uw wens!

Reis op maat

Het aanbod op internet is zeer groot en het is vaak lastig om de ideale vakantie en de juiste reisorganisaties (snel) te vinden. Met de nieuwe website willen we dit voor u eenvoudiger maken door uw reis- of vakantiewensen te koppelen aan die reisorganisaties en -adviseurs die voor u een geschikt aanbod hebben en/of de gewenste vakantie of reis op maat kunnen maken. Tevens willen we hiermee een alternatief bieden voor mensen die op zoek zijn naar bijzondere reizen en vakanties, ver weg van de platgetreden paden en het massatoerisme.

Elke wens mogelijk

Of het nu gaat om een actieve vakantie (zoals wandel-, fiets-, duik-, zeilvakantie), een camperreis, een luxe kampeervakantie, een verre reis, een cruise, een bijzondere accommodatie of een specifieke reis zoals een vrijwilligersreis of huwelijksreis. Al deze vakantiewensen kunnen worden geplaatst. Reisexperts kunnen ook een deel van de reis voor u regelen. Het plaatsen van een vakantiewens is geheel vrijblijvend en gratis.

Een gezonde en veilige thuiskomst start bij de boeking

Het vinden van de juiste vakantie is één, maar gezond en veilig terugkeren van uw vakantie maakt uw vakantie pas echt geslaagd. MakeMyHoliday.nl biedt u daarom in samenwerking met Thuisvaccinatie.nl de mogelijkheid om u persoonlijk te laten adviseren over de juiste voorzorgsmaatregelen en vaccinaties. U hoeft hiervoor niet de deur uit. De artsen van Thuisvaccinatie.nl komen bij u thuis. Vraag bijtijds een reisadvies aan, want de voorbereiding van uw reis kan niet vroeg genoeg beginnen! Heeft u al uw reis geboekt, dan hopen we u de volgende keer te mogen begroeten bij MakeMyHoliday.nl. Plaats gratis en eenvoudig uw wensen en vind de vakantie die u zoekt!