Africa Wildlife Safaris

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Africa Wildlife Safaris

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Africa Wildlife Safaris

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere rondreizen door Afrika. We doen dit via persoonlijk contact (we komen thuis bij je langs, wanneer je maar wilt), onderbouwd met deskundig advies en ervaren partners ter plekke.

Een safari is een fantastisch avontuur dat je je leven lang niet vergeet!

Africa Wildlife Safaris is gespecialiseerd in safari avonturen naar Tanzania, Oeganda, Botswana, Namibië, Zambia en Zuid-Afrika. Reis je liever als stel of met familie, wil je deelnemen aan een groepsreis of een fotografie reis? Het kan allemaal. Welke reis je ook maakt, je gaat gegarandeerd genieten van een onvergetelijk avontuur en een betoverend Afrika.

Vertel ons jouw wensen en wij organiseren een bijzondere safari vol verrassingen. Door je reis bij Africa Wildlife Safaris te boeken, bespaar je veel uitzoekwerk, hoef je geen gidsen of toegang tot parken te regelen, hotels, lodges of kampeerovernachtingen te boeken en nog veel meer. Wij regelen het allemaal voor je. En je hoeft je geen zorgen te maken want wij zijn aangesloten bij garantiefonds, calamiteitenfonds en de branchevereniging.

Jouw safari begint bij Africa Wildlife Safaris. Ga voor inspiratie naar Africa Wildlife Safaris