Reisbrigade

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Reisbrigade

Als je op reis gaat is het belangrijk dat je goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. Onze deskundige artsen komen bij je langs wanneer het jou uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar jouw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het jou uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij jou thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het jou uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen je ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op jouw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo ga je niet alleen veilig op reis, maar ben je ook veilig tijdens je reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl je het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kun je alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij jouw zorgverzekeraar. Je ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door jouw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Reisbrigade organiseert individuele rondreizen, familiereizen en privé­groepsreizen volledig aangepast aan jouw wensen. We bieden enkel bestemmingen aan die we zelf kennen en waar we zelf vaak geweest zijn. Ons aanbod bestaat uit Afrika en Zuidoost­-Azië. Reisbrigade is allergisch voor grote resorts en 5­minuten­fotostops. Waar houden wij dan wel van? Kleinschaligheid, respect voor de lokale cultuur, duurzaamheid en homestays. Zitten we op één lijn? Dan helpen wij je graag met het samenstellen van jouw ideale vakantie!