Reisprik

Als u op vakantie gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent door middel van een reisprik. Op vakantie kunt u een hoop nare ziektes oplopen die te voorkomen zijn met de juiste reisprikken.

Middels goed advies en de juiste bijpassende vaccinaties is uw lichaam beter beschermd tegen infectieziekten. Sommige vaccinaties bieden een levenslange bescherming, terwijl andere inentingen herhaald moeten worden.

Reisprikken bij u thuis

Thuisvaccinatie geeft u de benodigde reisprikken bij u thuis of op het werk. Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ’s avonds en in het weekend!

U kunt eenvoudig online een afspraak maken. Hier vult u uw gegevens in. Denk onder andere aan uw reisbestemming en eventuele vaccinatiehistorie. Ons medisch team stelt aan de hand van deze gegevens een persoonlijk vaccinatieadvies samen. Dit ontvangt u vervolgens per mail.

Indien mogelijk sturen wij de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. Thuisvaccinatie.nl is een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum. Dit betekent dat we zijn opgenomen in de vergoedingenlijst van de zorgverzekeraars. Of en hoeveel van uw reisprik wordt vergoed hangt af van uw verzekeraar en het pakket dat u heeft afgesloten. Check de vergoedingen voor vaccinaties door zorgverzekeraars.

Bekijk welke reisprik u nodig heeft

Per land hebben wij een advies met welke reisprikken nodig zijn en welke als aanvullende reisprikken worden geadviseerd. Bekijk voor dat u op vakantie gaat welke reisprikken u nodig heeft aan de hand van uw bestemming.

Bij het maken van een verre reis zijn er bepaalde reizigers die meer risico lopen dan anderen. Dit zijn de risicogroepen. Voor deze reizigers zijn extra voorzorgsmaatregelen belangrijk. Naast reisprikken zijn er tal van andere mogelijkheden om beschermd op reis te gaan.

Een van de risicogroepen zijn baby’s en kleine kinderen. Zij zijn vatbaarder voor infectieziekten door hun leeftijd en nog niet volledig ontwikkelde afweersysteem. Daarnaast hebben mensen boven de 60 jaar, zwangere en mensen met gezondheidsproblemen ook eerder kans om een infectieziekte op te lopen op reis.

Wij geven u altijd een persoonlijk reisadvies zodat u beschermt en goed voorbereid op reis gaat. Bekijk nu ons overzicht met reisbestemmingen van A tot Z.

Maak eenvoudig online een afspraak voor reisprikken

Gaat u binnenkort op reis en heeft u een of meerdere reisprikken nodig? Bij Thuisvaccinatie maakt u eenvoudig online een afspraak voor de benodigde reisprikken.

Zoals onze naam al zegt komen wij bij u thuis, maar ook op uw werk of bij familie en vrienden. Onze artsen zijn zeven dagen per week beschikbaar. In de morgen, middag en avond. U kunt uw reisprik laten zetten waar en wanneer het voor u het beste uit komt.

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies