Reisvaccinaties aan huis wist je dat

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
01-06-2013

De werkwijze van Thuisvaccinatie.nl in RTL-programma 'Wist Je Dat?'

Wist je dat? RTL4 In het RTL-programma 'Wist Je Dat?' werd op zaterdag 1 juni 2013 aandacht besteed aan Thuisvaccinatie.nl. Presentator Frank Derijcke gaat samen met een arts van Thuisvaccinatie.nl op bezoek bij een gezin dat inentingen krijgt voor hun vakantie naar Egypte. In dit filmpje kan je zien hoe veilig en gemakkelijk Thuisvaccinatie werkt. 

“Wist je dat je ook voor Bulgarije, Kroatië en Turkije inentingen nodig hebt?” Dat is één van de vragen die aan bod komt in het programma. Omdat veel Nederlanders zich niet bewust zijn van het feit dat vaccinaties voor die landen noodzakelijk zijn, komen ze ziek thuis. Met alle gevolgen van dien.

Het gezin dat in het tv-programma bezocht wordt door presentator Frank en de arts van Thuisvaccinatie.nl bestaat uit werkende ouders en twee kinderen. Zij hebben gekozen voor Thuisvaccinatie.nl het wel heel gemakkelijk is dat een arts 's avonds thuis langs komt om het hele gezin in één keer in te enten. Maar emotionele redenen spelen een rol. Zo vinden de kinderen een prikje spannend, maar wordt het al een stuk minder eng in hun eigen thuisomgeving.

Dit filmpje is mede mogelijk gemaakt door Gezondopreis.nl, een initiatief van GlaxoSmithKline.