Meest gestelde vragen

Algemeen

 • Contact
  Het best zijn wij te bereiken via info@thuisvaccinatie.nl. Ons thuisvaccinatie team staat 5 dagen per week voor u klaar. Wij zijn op werkdagen (ma-vr) telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur op 023-3031200.
 • Komt de arts bij mij thuis
  De arts komt inderdaad bij u thuis (of op uw werk) om vaccinaties toe te dienen. De arts bespreekt de eventuele gezondheidsrisico’s en schrijft indien nodig een malariarecept voor. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op één van onze locaties in het land. Bekijk hier onze locaties.
 • Meestal vergoed door verzekeraars
  Thuisvaccinatie is een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum. Om die reden worden uw vaccinaties meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Daarnaast heeft Thuisvaccinatie met verschillende zorgverzekeraars een contract. Bekijk in deze lijst of uw zorgverzekeraar is aangesloten en wat uw voordeel is.
 • Ervaren artsen
  Thuisvaccinatie werkt alleen samen met gekwalificeerde artsen die u thuis vaccineren. Onze artsen krijgen regelmatig (bij)scholingen. Daarnaast is Thuisvaccinatie BIG-geregistreerd.
 • HKZ certificaat
  Thuisvaccinatie beschikt al sinds 2014 over het HKZ-certificaat. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Ieder jaar worden wij door een extern bureau beoordeeld of wij voldoen aan de HKZ normen zoals beschreven in de ISO norm 9001:2015. Als medische dienstverlener staat kwaliteit en uw veiligheid bij ons voorop.