FAQ Kosten Thuisvaccinatie

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Meest gestelde vragen

Kosten

  • Waarom betaal ik consultkosten?
    Net als bij een bezoek aan de huisarts of een medisch specialist betaal je bij ons consultkosten. Deze kosten brengen wij in rekening voor de beoordeling (anamnese) van jouw gegevens door de reisgeneeskundig arts, het vaccineren en adviseren en de verslaglegging in jouw dossier. In deze kosten zijn ook de kosten voor bijvoorbeeld huisvesting, software, licenties en registraties en andere noodzakelijke kosten opgenomen.
  • Neemt het thuisbezoek geen extra kosten in beslag?
    Voor het thuisbezoek ('Arts aan huis kosten') brengen wij soms kosten in rekening (per afspraak/bezoek) ongeacht het aantal personen tijdens de afspraak. Voor dit tarief komt er een arts bij jou thuis of op het werk. Zie hier het overzicht van de kosten https://www.thuisvaccinatie.nl/kosten/kosten-vaccinaties. Voor een afspraak op één van onze locaties worden deze kosten niet in rekening gebracht.
  • Vergoedt mijn zorgverzekeraar de kosten?
    Iedere zorgverzekeraar heeft verschillende pakketten met verschillende vergoedingen. In de lijst van zorgverzekeraars kun je in de details zien of wij gecontracteerd zijn. Wij verwijzen daar naar de vergoedingensite van jouw zorgverzekeraar, waarin je kunt vinden wat je vergoed krijgt. Onze arts aan huis kosten (voorrijkosten) worden nooit vergoed.