Meest gestelde vragen

Kosten

  • Waarom betaal ik consultkosten?
    Net als bij een bezoek aan de huisarts of een medisch specialist betaalt u bij ons consultkosten. Deze kosten brengen wij in rekening voor de beoordeling (anamnese) van uw gegevens door de reisgeneeskundig arts, het vaccineren en adviseren en de verslaglegging in uw dossier. In deze kosten zijn ook de kosten voor bijvoorbeeld huisvesting, software, licenties en registraties en andere noodzakelijke kosten opgenomen.
  • Neemt het thuisbezoek geen extra kosten in beslag?
    Voor het thuisbezoek brengen wij vanaf 1-1-2023 €35,- per afspraak/bezoek in rekening ('Arts aan huis kosten') ongeacht het aantal personen tijdens de afspraak. Voor dit tarief komt er een arts bij u thuis of op het werk. Indien u een afspraak op een van onze locaties heeft, worden deze kosten niet in rekening gebracht.
  • Vergoedt mijn zorgverzekeraar de kosten?
    Thuisvaccinatie is een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum. Om die reden worden uw vaccinaties meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Daarnaast heeft Thuisvaccinatie met verschillende zorgverzekeraars een contract. Bekijk in deze lijst of uw zorgverzekeraar is aangesloten en wat uw voordeel is. De 'Arts aan huis kosten' van €35,- per afspraak/bezoek worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.