Meest gestelde vragen

Kosten

  • Waarom betaal ik consultkosten?
    Net als bij een bezoek aan de huisarts of een medisch specialist betaalt u bij ons consultkosten. Deze kosten brengen wij in rekening voor de beoordeling (anamnese) van uw gegevens door de reisgeneeskundig arts, het vaccineren en adviseren en de verslaglegging in uw dossier. In deze kosten zijn ook de kosten voor bijvoorbeeld huisvesting, software, licenties en registraties en andere noodzakelijke kosten opgenomen.
  • Neemt het thuisbezoek geen extra kosten in beslag?
    Voor het thuisbezoek ('Arts aan huis kosten') brengen wij soms kosten in rekening (per afspraak/bezoek) ongeacht het aantal personen tijdens de afspraak. Voor dit tarief komt er een arts bij u thuis of op het werk. Zie hier het overzicht van de kosten https://www.thuisvaccinatie.nl/kosten/kosten-vaccinaties. Indien u een afspraak op een van onze locaties heeft, worden deze kosten niet in rekening gebracht.
  • Vergoedt mijn zorgverzekeraar de kosten?
    Iedere zorgverzekeraar heeft verschillende pakketten met verschillende vergoedingen. In de lijst van zorgverzekeraars kunt u in de details zien of wij gecontracteerd zijn. Wij verwijzen daar naar de vergoedingensite van uw zorgverzekeraar, waarin u kunt vinden wat u vergoed krijgt. Onze arts aan huis kosten (voorrijkosten) worden nooit vergoed.