Thuisvaccinatie.nl aanwezig tijdens Wereldwijzer Infodag en Verre Reizen Event

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
22-09-2014

Thuisvaccinatie.nl aanwezig tijdens Wereldwijzer Infodag en Verre Reizen Event Goede bescherming bieden door middel van vaccinaties. Dat is wat Thuisvaccinatie.nl doet. Om iedereen over onze diensten te informeren zijn wij zaterdag 27 september aanwezig tijdens de Wereldwijzer Infodag en op 11 & 12 oktober tijdens het Verre Reizen Event.

Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland Amsterdam 2014

Altijd al willen studeren of stage willen lopen in het buitenland? Of is backpacken, het maken van een wereld- of taalreis of vrijwilligerswerk in het buitenland een droom? Wat jouw reden voor ‘vertrek’ ook is, goede voorlichting en informatie is belangrijk. Daarom wordt er voor scholieren en studenten  uit Noord-Nederland de Wereldwijzer Infodag gehouden. Deze dag start om 11.30 uur en duurt tot 18.00 uur in Stayokay Zeeburg in Amsterdam. Er zijn vele presentaties en workshops. Aanmelden is gratis en kan via https://www.wereldwijzer.nl.      

Verre Reizen Event 11 & 12 oktober 2014 Fokker Terminal, Den Haag

Voornemens voor het maken van een verre reis? Kom dan naar het Verre Reizen Event op 11 en 12 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag. Beide dagen is De Fokker Terminal de plek waar alles te vinden is wat met verre reizen te maken heeft. Door de leuke workshops en verschillende hapjes en drankjes komen bezoekers in de stemming voor het maken van een verre reis. Maak kans op een complete reis naar Azië of een zeilreis voor 2 personen.

Goed beschermd op reis dankzij vaccinatie

Thuisvaccinatie.nl is tijdens beide events aanwezig om informatie te geven over hoe gezond te blijven in het buitenland. Vaccinaties zorgen ervoor dat ons lichaam zichzelf beter beschermt tegen infectieziekten. Door het vaccin worden er antilichamen aangemaakt die ons afweersysteem versterken.