Thuisvaccinatie.nl en Visum2go maken het reizigers nog makkelijker

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
18-04-2014

HOOFDDORP – Het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Dat is, kort gezegd, het doel van Thuisvaccinatie.nl. De organisatie biedt al jaren reisvaccinaties bij mensen thuis aan, maar heeft nu ook een ‘Visum service vanuit huis’ aan haar dienstenaanbod toegevoegd. Hiervoor wordt samengewerkt met de specialisten van Visum2GO.

Mensen die regelmatig een (verre) reis maken, weten er alles van: het regelen van een visum is vaak lastig én tijdrovend. Er moet namelijk twee keer een bezoek gebracht worden aan de ambassade en de wachtrijen zijn daar bijna altijd lang.

Aanvragen en leveren van visum

Visum2GO speelt hier op in en verzorgt een ‘Visum service vanuit huis’. Via de website van de organisatie kunnen mensen hun reisplannen kenbaar maken en het benodigde visum online aanvragen. Zij zien dan meteen welke documenten hiervoor nodig zijn. Die documenten kunnen vervolgens per post opgestuurd worden naar Visum2GO zodat de organisatie de aanvraag én levering van het visum kan verzorgen.

Alle voorbereidingen vanuit huis regelen

Siu-Fung Chan, directeur van Thuisvaccinatie.nl, is erg te spreken over de manier van werken van Visum2gGO. “Deze dienstverlening sluit naadloos aan op ons aanbod. Door een samenwerking met Visum2GO aan te gaan, kunnen wij onze klanten een totaalconcept bieden. Iedereen die op reis gaat kan voor alle belangrijke voorbereidingen bij ons terecht zonder dat ze daar de deur voor uit hoeven. Van vaccinaties en reismedicatie tot aan de visumaanvraag.” Ook Jan Middelhoek, directeur van Visum2GO, is erg enthousiast over de samenwerking. “Thuisvaccinatie.nl is een gewaardeerde partner met een krachtige formule die een mooie aanvulling is op de service van Visum2GO”.

Dat is pas service!

Wat de directeur van Thuisvaccinatie.nl sterk vindt aan Visum2GO, is de transparante manier van werken. “Je weet als klant meteen waar je aan toe bent: wat kost de aanvraag, wat moet ik zelf regelen en wanneer is mijn visum binnen. De status van de visumaanvraag kan bovendien real time gevolgd worden op de website van Visum2GO. Daarnaast is het zelfs mogelijk dat het visum voor klanten wordt klaargelegd op het vliegveld. Dat is pas service!”

Klanten van Thuisvaccinatie.nl worden sinds deze week op de ‘Visum service vanuit huis’ gewezen tijdens hun vaccinatie-afspraak.