Thuisvaccinatie.nl opnieuw in RTL-programma

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
08-07-2013

HOOFDDORP – Thuisvaccinatie.nl is zondag 7 juli opnieuw te zien op RTL4. In het programma LifestyleXperience vertelt één van onze artsen over de risico’s op infectieziekten tijdens de vakantie. Maar ook de voordelen en werkwijze van Thuisvaccinatie komen uitgebreid aan bod.

In het RTL-programma LifestyleXperience wordt wekelijks aandacht besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics. Stichtingen, bedrijven en organisatie geven handige tips en laten kijkers kennis maken met de nieuwste producten en diensten. Het programma wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer, Iris Rulkens, Harold Verwoert en Jeroen Smits.

Dienstverlening als thema
De uitzending van zondag 7 juli heeft als thema dienstverlening: een thema waar Thuisvaccinatie.nl prima bij past. In het programma wijst een arts van Thuisvaccinatie.nl op het feit dat veel Nederlanders klaar zijn om op vakantie te gaan, maar dat zij niet aan hun reisvaccinaties hebben gedacht. En dat is zorgelijk, want infectieziekten komen in veel landen voor. Zo kan iemand zelfs ziek worden als hij op vakantie gaat naar Turkije en in een luxe all-inclusive-hotel verblijft.

Besmet kraanwater
De arts van Thuisvaccinatie.nl laat kijkers van LifestyleXperience weten dat kraanwater besmet kan zijn. En dat is niet alleen het geval als het ‘rechtstreeks’ gedronken wordt. Bijna niemand staat er namelijk bij stil dat sla gewassen wordt met datzelfde water en dat ook ijsklontjes daaruit bestaan.

Gemak benadrukken
Veel  mensen geven aan dat tijdgebrek de reden is waarom zij geen inentingen hebben gehad voor hun vakantie. Die reden gaat dankzij Thuisvaccinatie.nl natuurlijk niet meer op. De arts komt tenslotte thuis langs, ook in de avonden in het weekend. De organisatie wil dit benadrukken bij de kijkers van LifestyleXperience.

De uitzending
LifestyleXperience  is zondag 7 juli om 14.20 uur te zien op RTL4. De herhaling wordt op zaterdag 13 juli om 15.10 uur uitgezonden op RTL5. Kijk voor meer informatie op: https://www.lifestylexperience.tv.