Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
26-06-2014

HOOFDDORP – Thuisvaccinatie.nl wil klanten zo goed mogelijk beschermen tegen infectieziekten. De artsen van de organisatie komen daarom bij mensen thuis langs om reisvaccinaties te geven. Toch is dit niet altijd voldoende, simpelweg omdat er niet voor alle infectieziekten een vaccinatie bestaat. Daarom is Thuisvaccinatie.nl, in samenwerking met Reisartik elen.nl, een webshop gestart. De online winkel heeft een groot assortiment handige én nuttige reisbenodigdheden.

Malaria, dengue, legionella en reizigersdiarree. Het zijn slechts enkele voorbeelden van infectieziekten waar (nog) geen vaccin voor bestaat. “Maar dat wil niet zeggen dat er niets gedaan kan worden om besmetting te voorkomen”, vertelt directeur Siu-Fung Chan van Thuisvaccinatie.nl. “Je kunt zelf namelijk allerlei maatregelen treffen tegen bijvoorbeeld malaria. Zo zijn er malariapillen, maar ook speciale producten en middelen die voorkomen dat je gestoken wordt door de malariamug.”

Belangrijk onderdeel assortiment

Die zogenoemde anti-insectproducten en –middelen vormen een belangrijk onderdeel van het assortiment van de webshop van Thuisvaccinatie.nl. Datzelfde geldt voor de antibacteriële producten. Chan: “We verkopen middelen met én zonder DEET, klamboes en kleding die tegen muggenbeten beschermt. Maar ook desinfectiemiddelen, zeepblaadjes en speciale handdoeken voor op reis.”

Alle benodigdheden voor op reis

Naast benodigdheden om infectieziekten te voorkomen, heeft de online winkel van Thuisvaccinatie.nl een ruim aanbod EHBO-sets, zonnebrandcrèmes en handigheden voor op reis. “Je kunt hierbij denken aan reisstekkers, oordopjes en bijvoorbeeld slaapmaskers. En we verkopen koffers, tassen en rugzakken”, aldus de directeur.

Meer infectieziekten voorkomen

Om de webshop te realiseren, is Thuisvaccinatie.nl een samenwerking aangegaan met Reisartikelen.nl van Ridam Notions. “We hebben voor Ridam Notions gekozen omdat zij niet alleen een groot én breed assortiment reisbenodigdheden bieden, maar ook omdat de kwaliteit van de producten en middelen uitstekend is. Daarnaast werken ze met scherpe prijzen. De manier van werken van de organisatie sluit bovendien naadloos aan bij Thuisvaccinatie.nl. Wij zijn er van overtuigd dat wij dankzij deze samenwerking een nog grotere bijdrage kunnen leveren aan het voorkomen van infectieziekten.”