Recept malaria pillen

Een recept nodig?

Voor sommige reizen heeft u malaria pillen nodig. Een algemeen advies hierover vindt u bij de malaria gebieden. Misschien heeft u van een andere instantie al een advies gehad over de benodigde malaria pillen. Of u heeft de reis al vaker gemaakt en heeft alleen een recept nodig en geen vaccinaties. In dat geval verstrekken wij graag een recept voor malaria pillen.  Wij checken altijd uw reisgegevens en uw verzoek om misverstanden hierover te voorkomen.

Voordelig en snel; een e-mailconsult

De arts hoeft in deze gevallen niet bij u langs te komen, het consult verloopt via de mail. Onze deskundige checkt uw ingevulde gegevens en adviseert de benodigde malaria pillen. Het consult via e-mail is eenvoudig, snel en scheelt u een hoop geld! Het recept/de verklaring ontvangt u via de post thuis. U kunt de malaria pillen vervolgens bij uw eigen apotheek ophalen.

Recept ontvangen: zo werkt het

Heeft u alleen een recept voor malaria pillen nodig? Zo maken wij dit snel voor u in orde:

  1. Meld u aan in onze beveiligde omgeving: https://mijn.thuisvaccinatie.nl
  2. Vul uw reisgegevens en gezondheidsverklaring in en kies bij stap 3 voor de optie ‘Alleen recept’. Er wordt gevraagd naar uw reisroute: vul deze dag voor dag in en bevestig uw aanmelding.
  3. Ons medisch team zal een voorstel voor u maken en dit per email aan u kenbaar maken. Dit voorstel wordt in de meeste gevallen binnen 1 werkdag opgesteld.
  4. Controleer uw e-mail en beantwoord onze e-mail met uw akkoord op het recept en bijbehorende kosten* en/of eventuele vragen over het voorstel.
  5. Indien u akkoord bent met het voorgestelde recept, sturen wij het recept door naar uw apotheek alwaar u de malaria pillen kunt ophalen. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een online apotheek (De Thuisapotheek, medicijnen.nl of eFarma); u ontvangt de medicatie binnen 3 tot 5 werkdagen bij u aan huis. Voor snelle vertrekkers hanteren wij een spoedprocedure.

* U betaalt aan ons consultkosten en receptkosten (per persoon). Wij berekenen alleen de standaard kosten, net als bijvoorbeeld de andere vaccinatiecentra/huisarts. De kosten voor de tabletten zelf worden apart bij u in rekening gebracht door de apotheker. Of u recht heeft op een vergoeding van de gemaakte kosten hangt af van uw zorgverzekeraar en polis. Bekijk hier onze tarieven

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies