Recept malaria pillen en Cholera NI verklaring

Alleen een recept of verklaring nodig?

Voor sommige reizen heeft u malaria pillen nodig. Een algemeen advies hierover vindt u bij de malaria gebieden. Misschien heeft u van een andere instantie al een advies gehad over de benodigde malaria pillen. Of u heeft de reis al vaker gemaakt en heeft alleen een recept nodig en geen vaccinaties. In dat geval verstrekken wij graag een recept voor malaria pillen. Hetzelfde geldt wanneer u een zogenaamdeCholera Not Indicated verklaring nodig heeft voor uw bestemming. Wij checken altijd uw reisgegevens en uw verzoek om misverstanden hierover te voorkomen.

Voordelig en snel; een e-mailconsult

De arts hoeft in deze gevallen niet bij u langs te komen, het consult verloopt via de mail. Onze deskundige checkt uw ingevulde gegevens en adviseert de benodigde malaria pillen. Het consult via e-mail is eenvoudig, snel en scheelt u een hoop geld! Het recept/de verklaring ontvangt u via de post thuis. U kunt de malaria pillen vervolgens bij uw eigen apotheek ophalen.

Recept en/of verklaring ontvangen: zo werkt het

Heeft u alleen een recept voor malaria pillen nodig? Of een Cholera Not Indicated verklaring? Zo maken wij dit snel voor u in orde:

  1. Meld u aan op de site of onder deze uitleg
  2. Controleer uw e-mail en vul de online gezondheidsverklaring in. Let op: vermeld in het vakje ‘opmerkingen’ dat u geen afspraak wilt, maar alleen een recept/verklaring per post. U dient de gehele vragenlijst in te vullen en bij afspraak maken kiest u "Neem contact met mij op".
  3. Thuisvaccinatie.nl checkt uw aanmelding en stuurt u een e-mail met een link naar de malariakaarten waarop u zelf uw reisroute aan kunt geven.
  4. Geef uw reisroute zo nauwkeurig mogelijk aan op de kaart. Vermeld eventuele opmerkingen. U ontvang van ons een receptvoorstel met kostenspecificatie*.
  5. Controleer uw e-mail en beantwoord onze e-mail met uw akkoord op het recept en/of eventuele vragen over het voorstel.
  6. Indien u akkoord bent met het voorgestelde recept, sturen wij het recept door naar uw apotheek alwaar u de malaria pillen kunt ophalen. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een online apotheek (ApotheekZorg of eFarma); u ontvangt de medicatie binnen 3 tot 5 werkdagen bij u aan huis. Voor snelle vertrekkers hanteren wij een spoedprocedure.

* U betaalt aan ons consultkosten en receptkosten (per persoon). Wij berekenen alleen de standaard kosten, net als bijvoorbeeld de andere vaccinatiecentra/huisarts. De kosten voor de tabletten zelf worden apart bij u in rekening gebracht door de apotheker. Of u recht heeft op een vergoeding van de gemaakte kosten hangt af van uw zorgverzekeraar en polis. Bekijk hier onze tarieven

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies