Upload je vakantiepret met Kids Vakantiegids

Auteur
Thuisvaccinatie
Datum
08-06-2012

Upload je vakantiepret met Kids Vakantiegids

Ben je op zoek naar een vakantie met tieners? Of ga je juist voor het eerst met een baby op vakantie? Zijn jouw kids echte waterratjes? Of doen ze op vakantie niets liever dan spelen met leeftijdsgenootjes? Wat voor vakantie je ook zoekt, Kids Vakantiegids helpt je graag een eindje op weg. Op kidsvakantiegids.nl vind je altijd een vakantie die past bij de wensen van het hele gezin. Om het je nóg makkelijker te maken reikt Kids Vakantiegids ieder jaar keurmerken uit aan accommodaties die helemaal top zijn voor een familievakantie. Zo is er het Kids VakantieTip! Keurmerk voor de meest kindvriendelijke zomervakanties, het Kids WintersportTip! Keurmerk voor de beste adresjes in de sneeuw en zelfs het Kids PretparkTip! Keurmerk voor de coolste pretparkvakanties in Europa.

Aquapark vakantie

Zijn jouw kinderen op vakantie niet uit het zwembad te slepen en deinzen ze niet terug voor spectaculaire glijbanen die luisteren naar namen als Kamikaze, Twister en Black Hole? Upload dan je vakantiefun en ga voor een aquapark vakantie in een hotel waar het waterplezier vanaf spat. Kids Vakantiegids heeft de meest kindvriendelijke hotels en campings met eigen waterpark voor je op een rij gezet, zodat je op vakantie altijd verzekerd bent van waterpret voor jong en oud.

Kids Vakantietip

Turkije is dé topleverancier als het gaat om te gekke aquapark vakanties in Europa. Absolute nummer één is Hotel Aqua Fantasy in Kusadasi. Waarom? Vanuit het hotel wandel je zo door een poortje naar waterpretpark Aqua Fantasy met meer dan 26 waanzinnige glijbanen en een wildwater rivier met spetterende watervallen. En dat alles helemaal in Disney stijl. Need we say more?

Kidsclub vakantie

Wat is er voor kids op vakantie nu leuker dan lekker spelen met leeftijdsgenootjes, een eigen clubhuis waar coole activiteiten worden georganiseerd en zelfs een gave mascotte? Wil je er absoluut zeker van zijn dat het jouw kroost aan helemaal niets ontbreekt? Kies dan voor een gave kidsclub vakantie. Veel reisorganisaties bieden op hun accommodaties kidsclubs met fantastische activiteiten voor jong en oud. Van een stoere piratendag voor de allerkleinsten tot een movienight on the beach voor tieners.

Vakantie met tieners

Het is nog niet zo gemakkelijk om de perfecte vakantie met tieners te vinden. Je puberende kids hebben nu eenmaal heel andere wensen en verwachtingen van een vakantie dan hun kleine broertjes of zusjes en hebben vaak ook geen zin meer om de hele vakantie met hun ouders door te brengen. Kids Vakantiegids helpt je een vakantie te vinden waar iedereen zich goed in kan vinden. Of je nu kiest voor een actieve vakantie met tieners, een all inclusive hotel of een leuke tienercaming. Wist je bijvoorbeeld dat er een manier is om apart, maar toch samen met je puberende zoon of dochter op vakantie te gaan? Je checkt het op Kidsvakantiegids.nl.

Vakantie met baby’s

Met een baby op vakantie gaan is best spannend. Veel reisorganisaties bieden daarom speciale baby vakanties met handige babypakketten aan, zodat je zeker weet dat je alles bij je hebt wat je kleintje nodig heeft. De geselecteerde campings en hotels hebben speciale babyfaciliteiten en vaak zelfs een heuse baby kidsclub, zodat je baby er lekker op los kan brabbelen met nieuwe vakantievriendjes.

Wil je meer info over deze vakanties? Of ben je op zoek naar iets heel anders? Een verre rondreis met kinderen bijvoorbeeld, of een all-inclusive vakantie, eenoudervakantie, actieve vakantie, pretpark vakantie of weekendje weg? Kijk dan snel op www.kidsvakantiegids.nl.