Vaccinaties Assen

Het jaarlijkse evenement TT Assen trekt veel bezoekers. Daarnaast herbergt Assen meer dan honderd rijksmonumenten, waaronder het 18e-eeuws landgoed Overcingel en Villa Aschwing.

Reisvaccinaties in Assen nodig?

Woont u in de regio Assen en heeft u reisvaccinaties of inentingen nodig? Op verschillende reisbestemmingen loopt u risico op infectieziekten. Het is daarom van belang dat u zich goed voorbereid op uw reis en de aanbevolen en verplichte reisvaccinaties krijgt. Wij helpen u graag vakkundig advies over malariagebieden, reisbestemmingen en reisvaccinaties. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Inentingen en vaccinaties Assen

Een van onze erkende artsen komt bij u langs voor deskundig advies en het zetten van vaccinaties. Via onze website kunt u direct een afspraak maken, op het moment dat het u goed uitkomt. Wij komen bij u thuis langs om de vaccinatie zetten, ook in het weekend of in de avonduren. Thuisvaccinatie helpt u graag met:

Afspraak maken Assen

Wilt u graag vaccinaties/inentingen krijgen, bij u thuis in de regio Assen? Meld u dan direct aan voor een afspraak en deskundig advies over de benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming. 

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.