Vaccinaties buitenland

Vaccinatie buitenland nodig? Gaat u naar het buitenland op vakantie? Controleer dan of u vaccinaties voor het buitenland nodig heeft. Er zijn namelijk veel vakantielanden waar bepaalde vaccinaties verplicht zijn als u op reis gaat. Daarnaast zijn er ook diverse landen waar wij sommige vaccinaties  sterk aanbevelen. Check nu ons vaccinatie advies voor uw reis!

Vaccinaties voor het buitenland bij Thuisvaccinatie.nl

Bij Thuisvaccinatie.nl kunt u eenvoudig een afspraak maken om u te laten vaccineren voordat u op naar het buitenland gaat. Onze artsen zijn speciaal opgeleid en kunnen u voorzien van de juiste en benodigde adviezen met betrekking tot uw bestemming(en) en de vaccinaties die daar eventueel bij horen.

Onze artsen komen gewoon bij u thuis om te vaccineren. De artsen komen zelfs 's avonds en in het weekend bij u aan huis. U kunt de afspraak eenvoudig zelf inplannen zodat u zelf de datum en het tijdstip kunt kiezen wanneer het u uitkomt. Daarnaast worden de vaccinaties voor het buitenland vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Wanneer uw inenting vergoed wordt sturen wij de rekening naar uw zorgverzekeraar.

Gecertificeerde artsen voor uw vaccinaties voor het buitenland

Onze artsen zijn allemaal gekwalificeerd om te vaccineren. Daarnaast is Thuisvaccinatie.nl LCR geregistreerd en HKZ gecertificeerd en voldoen wij dan ook aan alle richtlijnen en kwaliteitscriteria zodat onze artsen goed en veilig kunnen vaccineren en de juiste adviezen kunnen geven.

Reisadvies voor de reisvaccinaties die u nodig heeft

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw vakantiebestemming. U kunt per bestemming eenvoudig zien welke vaccinaties verplicht of aanbevolen zijn. Als één van onze artsen bij u langskomt zal deze ook nog eens advies en tips geven waar u op kunt letten als u naar het buitenland gaat.

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies