Vaccinaties Den Helder

Den Helder wordt ook wel de Kop van Holland genoemd en is de noordelijkste gemeente op het vasteland van provincie Noord-Holland. Bij Den Helder is de belangrijkste marinebasis van Nederland gevestigd.

Reisvaccinaties in Den Helder nodig?

Woont u in de regio Den Helder en heeft u reisvaccinaties nodig? Op verschillende reisbestemmingen loopt u risico op infectieziekten, zoals malaria Het is daarom van belang dat u zich goed voorbereid op uw reis en de aanbevolen en verplichte reisvaccinaties krijgt. Wij helpen u graag vakkundig advies over malariagebieden, reisbestemmingen en reisvaccinaties. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Inentingen en vaccinaties Den Helder

Een van onze erkende artsen komt bij u langs voor deskundig advies en het zetten van vaccinaties. Via onze website kunt u direct een afspraak maken en onze artsen komen bij u langs wanneer het u goed uitkomt! Thuisvaccinatie helpt u graag met:

Afspraak maken vaccinatie Den Helder

Wilt u graag vaccinaties krijgen, bij u thuis in de regio Den Helder? Meld u dan direct aan voor een afspraak en deskundig advies over de benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming. 

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.