Vaccinaties Friesland

De provincie Friesland is gelegen in het noorden van Nederland. Friesland beschikt over een prachtig landschap en wordt middels de Afsluitdijk verbonden met Noord-Holland.

Reisvaccinaties in Friesland nodig?

Woont u in de provincie Friesland en heeft u reisvaccinaties nodig? Wanneer u een ver land bezoekt, loopt u het risico om infectieziekten op te lopen. Het is daarom van belang dat u zich goed voorbereid op uw reis en de aanbevolen en verplichte reisvaccinaties krijgt. Wij helpen u graag met vakkundig advies over malariagebieden, reisbestemmingen en reisvaccinaties. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Inentingen en vaccinaties Friesland

Een van onze erkende artsen komt bij u langs voor deskundig advies en het zetten van vaccinaties. Via onze website kunt u direct een afspraak maken en onze artsen komen bij u langs wanneer het u goed uitkomt! Thuisvaccinatie helpt u graag met:

Afspraak maken vaccinaties Friesland

Wilt u graag vaccinaties krijgen, bij u thuis in de provincie Friesland? Meld u dan direct aan voor een afspraak en krijg deskundig advies over de benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming. 

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies