Vaccinaties Heerenveen

Heerenveen staat vol met rijksmonumenten en bezienswaardigheden en is tevens oudste veenkanaaldorp van Nederland. Daarnaast staat Heerenveen bekend om het Abe Lenstra Stadion, het voetbalstadion waarin SC Heerenveen voetbalt.

Reisvaccinaties in Heerenveen

Heeft u reisvaccinaties nodig omdat u op een (verre) reis gaat? Bereid u goed voor op uw vakantie en zorg dat u de aanbevolen en verplichte reisvaccinaties krijgt. Wij geven u graag vakkundig advies over malariagebieden, reisbestemmingen en reisvaccinaties.

Heerenveen vaccinaties en inentingen

Een van onze erkende artsen komt graag bij u langs om vaccinaties en inentingen te zetten. Het is mogelijk om zelf een afspraak te maken wanneer het u uitkomt! Ook in het weekend of avonduren staan wij graag voor u klaar. U kunt bij Thuisvaccinatie.nl terecht voor:

Direct een afspraak maken in Heerenveen

Wilt u meer informatie over vaccinaties/inentingen in de regio Heerenveen? Meld u dan direct aan voor een afspraak en deskundig advies over de aanbevolen en verplichte vaccinaties voor uw reisbestemming. 

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.