Vaccinaties Helmond

Werkt of woont u in Helmond en bent op zoek naar een eenvoudige manier om vaccinaties voor uw vakantie te halen? Onze erkende artsen komen bij u langs, thuis of op het werk, op een moment dat het u uitkomt!

Vaccinaties en inentingen Helmond

U werkt fulltime en bent toe aan een heerlijke vakantie. Een mooie reis naar een verre bestemming brengt risico’s met zich mee. U wilt zich goed beschermen tegen allerlei infectieziekten, maar door uw werk heeft u geen tijd om inentingen in Helmond te halen bij de dokter of GGD. Bij Thuisvaccinatie.nl kunt u eenvoudig een online afspraak maken met een van onze erkende artsen, die bij u thuis of op het werk langskomt om de vaccinatie te zetten!

Online afspraak voor vaccinaties Helmond

De artsen komen gewoon bij u thuis of op het werk langs, op een moment dat het u goed uitkomt. Zo hoeft u geen vrij te nemen van het werk en kunt u veilig alle benodigde vaccinaties laten zetten. Thuisvaccinatie.nl hanteert marktconforme tarieven en is dus niet duurder dan uw huisarts of GGD.

Waarom kiest u voor Thuisvaccinatie.nl?

Onze erkende artsen komen bij u in Helmond langs om inentingen te zetten tegen allerlei infectieziekten, zodat u zonder zorgen op reis kunt genieten. De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rij:

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies