Vaccinaties in Groningen

Groningen: stad van de Martinitoren, het Groninger museum en natuurlijk studentenstad bij uitstek. Geniet van de kleine kroegjes, restaurants en de charme van de binnenstad.

Reisvaccinaties in Groningen nodig?

Een leuke vakantie of tropische reis gepland? Grote kans dat u reisvaccinaties of malaria pillen nodig heeft. Op veel bestemmingen kunt u namelijk vervelende ziektes oplopen. Wij geven u graag advies over o.a.  reizigersdiarree, malaria symptomen en mugwerende maatregelen. Met Thuisvaccinatie.nl gaat u zorgeloos op reis en komt u gezond weer terug! Direct een afspraak maken »

Vaccinaties en inentingen in Groningen

Heeft u vaccinaties nodig in Groningen? Dan kosten vaccinaties geen enkele moeite voor u! Wij regelen de inentingen gewoon bij u thuis in Groningen. Onze arts in de regio Groningen maakt een afspraak voor de vaccinaties. De voordelen:

Aanmelden vaccinaties in Groningen

Wilt u uw vaccinaties in Groningen, gewoon bij u thuis krijgen? Wanneer het ú uitkomt? Meld u aan voor advies en een afspraak voor vaccinaties in Groningen. Direct een afspraak maken »

Kijk ook eens naar:

Vaccinaties bestemmingen A-Z

Vaccinaties in Leeuwarden

Vaccinaties in Zwolle

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies