Vaccinaties in Heerlen

Heerlen is een gezellige Zuid-Limburgse stad, omringt door prachtige natuur. Gelegen bij de Belgische en Duitse grens, kunt u vanuit Heerlen overal naartoe reizen.

Reisvaccinaties in Heerlen nodig?

Gaat u op reis en heeft u reisvaccinaties nodig? Afhankelijk van uw reisbestemming kunt u risico lopen op een aantal infectieziekten. Thuisvaccinatie.nl staat voor u klaar met vakkundig advies over malariagebieden, reisbestemmingen en reisvaccinaties. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Vaccinaties en inentingen in Heerlen

Wilt u een vaccinatie krijgen op het moment dat het u goed uitkomt? Dan bent u bij Thuisvaccinatie.nl aan het juiste adres! Wij komen bij u thuis langs om de vaccinatie zetten, ook in het weekend of in de avonduren. U maakt makkelijk en snel een afspraak met onze arts in de regio Heerlen. U kunt bij Thuisvaccinatie.nl terecht voor:

Aanmelden vaccinaties en inentingen Heerlen

Wilt u graag vaccinaties/inentingen krijgen, bij u thuis in Heerlen? Meld u dan direct aan voor een afspraak en deskundig advies over vaccinaties in Heerlen. We komen langs op een moment dat het u goed uitkomt, ook in het weekend of ’s avonds.

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies