Vaccinaties Hilversum

Hilversum staat bekend als mediastad met als uithangbord het museum van Beeld en Geluid en het grote Mediapark waar veel media omroepen zijn gevestigd.

Reisvaccinaties in Hilversum nodig?

Gaat u binnenkort op reis en heeft u reisvaccinaties nodig? Wanneer u naar het buitenland reist, kunt u infectieziekten oplopen. Bereid u goed voor op uw vakantie en zorg dat u de aanbevolen reisvaccinaties krijgt. Bij Thuisvaccinatie.nl kunt u onder andere terecht voor vakkundig advies over malariagebieden, reisbestemmingen en reisvaccinaties.

Vaccinaties en inentingen in Hilversum

Thuisvaccinatie.nl heeft erkende artsen die bij u thuis langskomen om vaccinaties te zetten. Zo kunt u zelf een afspraak maken op een moment dat het u goed uitkomt! Zelfs in het weekend of in de avonduren staan wij voor u klaar. U kunt bij Thuisvaccinatie.nl terecht voor:

Afspraak maken Hilversum

Wilt u graag vaccinaties/inentingen krijgen in de regio Hilversum? Meld u dan direct aan voor een afspraak en deskundig advies over de benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming. 

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.