Vaccinaties Katwijk

Woont of werk u in Katwijk en heeft u vaccinaties nodig voor uw geplande vakantie? Onze erkende artsen komen bij u thuis of op het werk langs voor het zetten van vaccinaties tegen allerlei soorten infectieziekten.

Vaccinaties en inentingen Katwijk

Gaat u binnenkort op een vakantie of (verre) reis? Dan moet u rekening te houden met het risico op vervelende infectieziekten. Afhankelijk van uw reisbestemming, reisduur en gezondheidssituatie dient u zich (verplicht) te laten vaccineren tegen een aantal ziekten. Informeer dus tijdig naar de risico’s op uw reisbestemming!

Inentingen Katwijk: maak eenvoudig een afspraak

Voor een persoonlijk advies kunt u eenvoudig en snel een online afspraak maken. Via de website kiest u zelf de gewenste datum om inentingen in Katwijk of nabije regio te laten zetten. Onze arts komt dan langs op een moment dat het u uitkomt, thuis of op het werk. Zo hoeft u geen extra tijd vrij te maken voor uw vaccinaties.

Vaccinaties Katwijk nodig?

Onze erkende artsen komen bij u in Katwijk langs om inentingen te zetten tegen allerlei infectieziekten. De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rij:


Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies