Vaccinaties Middelburg

Middelburg is gelegen in de provincie Zeeland en tevens de hoofdstad van Zeeland. De provincie is bij uitstek geschikt om te genieten van zon, zee en strand in eigen land.

Vaccinaties Middelburg nodig?

U gaat binnenkort heerlijk op vakantie, maar eigenlijk weet u niet zeker of u vaccinaties en inentingen nodig heeft.. Op vakantiebestemmingen in het buitenland kunt u risico lopen op vervelende ziekten of infecties. Daarom dient u zich goed te laten informeren voordat u op reis gaat! Onze erkende artsen komen graag langs in Middelburg om inentingen te zetten.

Vaccinaties en inentingen Middelburg

Bent u woonachtig in de buurt van Middelburg en heeft u inentingen nodig voor uw vakantiebestemming? Maak dan direct een afspraak met een van onze artsen! Wij komen bij u thuis langs om de vaccinatie zetten, op een moment dat het u uitkomt. Dat kan dus ook ’s avonds of in het weekend. Daarnaast worden onze vaccinaties vaak vergoed door verzekeraars. Wij helpen u met:

Afspraak maken voor inentingen Middelburg

Heeft u inentingen nodig om veilig te kunnen reizen in een ander land of continent? Meld u dan direct aan voor een afspraak met een van onze erkende artsen. We geven u een persoonlijk advies, aangepast op uw gezondheidssituatie en reisbestemming.

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies