Vaccinaties Nieuwegein

Nieuwegein is een plaats en gemeente in de provincie Utrecht, gelegen aan de rivier de Lek. De gemeente Nieuwegein is ontstaan na een samenvoeging van vroegere gemeenten Jutphaas en Vreeswijk.

Reisvaccinaties in regio Nieuwegein

Woont u in Maarssen of een van de omringende regio’s en gaat u binnenkort op reis? Wanneer u door het buitenland reist, loopt u het risico om infectieziekten op te lopen. Het is daarom van belang dat u goed voorbereid op reis gaat en alle verplichte reisvaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl staat klaar met vakkundig advies over verschillende reisbestemmingen en benodigde reisvaccinaties. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Nieuwegein vaccinaties en inentingen

Een van onze erkende artsen komt gewoon bij u thuis voor het zetten van de vaccinaties! Via onze website kunt u online een afspraak inplannen, waarna onze arts bij u thuis komt. Thuisvaccinatie helpt u graag met:

Afspraak maken vaccinaties Nieuwegein?

Wilt u graag een afspraak maken voor vaccinaties in de regio Nieuwegein? Meld u dan direct aan voor een afspraak en krijg deskundig advies over de benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming. 

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies