Vaccinaties Noord-Holland

Noord-Holland is de provincie die bekend staat om steden als Amsterdam, Haarlem en Den Helder. Bent u woonachtig in de provincie Noord-Holland en heeft u reisvaccinaties nodig? Dan bent u bij Thuisvaccinatie.nl aan het juiste adres.

Vaccinaties Noord-Holland nodig?

Gaat u op reis naar Indonesië, Afrika of een andere bestemming en heeft u reisvaccinaties en inentingen in Noord-Holland nodig? Afhankelijk van uw reisbestemming en/of reisduur loopt u risico op een aantal vervelende en gevaarlijke infectieziekten. Zo heeft u bij een lang verblijf vaak meerdere inentingen nodig dan bij een kort verblijf tot twee weken.

Vaccinaties en inentingen Noord-Holland

Bent u woonachtig in de provincie Noord-Holland en wilt u een vaccinatie thuis krijgen op het moment dat het u goed uitkomt? Maak dan direct een afspraak met een van onze artsen! Wij komen bij u thuis langs om de vaccinatie zetten, ook in het weekend of in de avonduren. Daarnaast worden onze vaccinaties vaak vergoed door verzekeraars. Wij helpen u met:

Aanmelden voor inentingen Noord-Holland

Heeft u inentingen nodig om veilig te kunnen reizen in een ander land? Meld u dan direct aan voor een afspraak met onze erkende artsen. We geven u een persoonlijk advies, aangepast op uw verblijfsduur en reisbestemming.

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.