Vaccinaties op reis

Vaccinatie op reis nodig? Als u naar het buitenland gaat is het altijd goed om te checken of u reisvaccinaties nodig heeft. Er is namelijk een groot aantal bestemmingen waar bepaalde vaccinaties verplicht zijn als u op reis gaat. Daarnaast zijn er ook diverse bestemmingen waar sommige vaccinaties aanbevolen worden. Check nu ons vaccinatie advies voor uw reis!

Reisvaccinaties bij Thuisvaccinatie.nl

Bij Thuisvaccinatie.nl kunt u eenvoudig een afspraak maken om u te laten inenten voordat u op reis gaat. Onze artsen zijn speciaal opgeleid en kunnen u voorzien van de juiste en benodigde adviezen met betrekking tot uw bestemming(en) en de vaccinaties die daar eventueel bij horen. Het grote voordeel van Thuisvaccinatie.nl is dat onze artsen gewoon bij u thuis komen. Onze artsen komen zelfs 's avonds en in het weekend bij u aan huis. Daarnaast worden de reisvaccinaties vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Wanneer uw inenting vergoed wordt sturen wij de rekening naar uw zorgverzekeraar.

Gecertificeerde artsen voor uw reisvaccinaties

Onze artsen zijn allemaal gekwalificeerd om te vaccineren. Daarnaast is Thuisvaccinatie.nl LCR geregistreerd en HKZ gecertificeerd en voldoen wij dan ook aan alle richtlijnen en kwaliteitscriteria zodat onze artsen goed en veilig kunnen vaccineren en de juiste adviezen kunnen geven.

Reisadvies voor de reisvaccinaties die u nodig heeft

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw vakantiebestemming. U kunt per bestemming eenvoudig zien welke vaccinaties verplicht of aanbevolen zijn. Als één van onze artsen bij u langskomt zal deze ook nog eens advies en tips geven waar u op kunt letten als u op vakantie gaat.

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies