Vaccinaties Overijssel

Bent u woonachtig in Overijssel, waaronder Enschede, Zwolle of Kampen en gaat u binnenkort op reis? Dan kunt u bij Thuisvaccinatie.nl terecht voor vaccinaties in Overijssel aan huis.

Vaccinaties Overijssel nodig?

U gaat binnenkort heerlijk op vakantie, maar eigenlijk weet u niet zeker of u vaccinaties en inentingen nodig heeft. Op sommige reisbestemmingen kunt u risico lopen op vervelende ziekten of infecties die eenvoudig voorkomen kunnen worden voor middel van inentingen. Daarom dient u zich goed te laten informeren voordat u op reis gaat! Onze erkende artsen geven u graag een persoonlijk advies over uw bestemming en komen in Overijssel inentingen zetten.

Vaccinaties en inentingen Overijssel

Bent u woonachtig in de provincie Overijssel en u heeft inentingen nodig voor uw reisbestemming in een ander land of continent? Maak dan direct een afspraak met een van onze artsen! Wij komen bij u thuis om te vaccineren, ook in het weekend of in de avonduren. Daarnaast worden onze vaccinaties vaak vergoed door verzekeraars. Wij helpen u met:

Afspraak maken voor inentingen Overijssel

Heeft u inentingen nodig om veilig te kunnen reizen in een ander land? Meld u dan direct aan voor een afspraak met een van onze erkende artsen. We geven u een persoonlijk advies, aangepast per land en situatie.

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies